Marka Yüzü Beren Saat Oldu!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
38,286
Puanı
1,061

‚Aşk-ı Memnu‘, ‚Fatmagülün Suçu Ne‘ ve en son ‚Intikam‘ dizisinde rol alan Beren Saat, bir markanın reklam yüzü oldu.

Daha önce Pepsi’nin 2 milyon TL ve Pantene’nin 1 milyon TL’lik tekliflerini kabul etmeyen Beren Saat, şimdi ise Duru’nun reklam yüzü oldu. Nihat Odabaşı’nın fotoğraflarını çektiği güzel oyuncu Duru’dan bu reklam için 2 milyon dolar aldığı iddia edildi.

Cok guzel olur Doru adina. Hayirli olsun

bence beren adına iyi olur 2 milyoncuk

Çok sevindim bu haberee
Çok güzel olacağı kesin
Merakla bekliyorum tanııtmlarıı

Beren Saat'in yüzü fikrimce cok güzel yakisacaktir Duru reklamlarina. Merakla tanitimlari bekliyoruz..

beren kazandığı paradan sanada pay veriyor herhalde

kadının başarısının takdir ediyoruz daha iyisi yok Türkiye de varsa onu da takdir ederiz

Reyting'e "en iyi" secilmez ki
oyunculuk önemli bir kere

oyunculuk dğeişir kişiye göre ama reyting değişmez

- - - Ekleme - - -

kv zararları konusu ile bu konuyu okuyup atlayacak panpalara uyarı buradaki reyting dizinin yayından kalkmaması ve konuşuulması

oyunculuk dğeişir kişiye göre ama reyting değişmez

- - - Ekleme - - -

kv zararları konusu ile bu konuyu okuyup atlayacak panpalara uyarı buradaki reyting dizinin yayından kalkmaması ve konuşuulması

Reyting'e göre basarili olabilir Beren o ayri konu zaten

Oyunculugu hep ayni
neyse.. konumuz yüz güzelligi ve Duru'ya Reklam olmasi

Ha bide 2 milyon dolar almasi!

Reyting'e göre basarili olabilir Beren o ayri konu zaten

Oyunculugu hep ayni
neyse.. konumuz yüz güzelligi ve Duru'ya Reklam olmasi

Ha bide 2 milyon dolar almasi!

oyunculuk kişiye göre değişir malesef ülkede güzel/yakışıklı olmakla iyi oyuncu olamyı karıştıranalr var
mesela kıvanç aşk ı memnuda tipten kurtarıyordu en popülerid kuzeyde iyi oynuyor gene en popüler

Aynen. Kivanc'in oyunculugu suan cok daha iyi. Ask-i Memnu'dada begenmemistim ama. Kuzey Güney'de oturmaya basladi.