Çok sevdiğin Q7 Gomezi iyi besler.Aynen öyle
Görelim mevla neyler; ne eylerse güzel eyler.
Çok sevdiğin Q7 Gomezi iyi besler.Aynen öyle
Görelim mevla neyler; ne eylerse güzel eyler.
Ben çok sevindim kendini gösterecektir.@EFE UYSAL ben olsam Gomez transferine pek sevinmemO kadar iyi bir futbolcu degil kendisiBayern kariyerinden bahsedecek olursak Bayern'in forvet hattina kimi koyarsan bi sezon ortalama 20-25 gol atar
https://twitter.com/x/status/622364413199257601@EFE UYSAL ben olsam Gomez transferine pek sevinmemO kadar iyi bir futbolcu degil kendisiBayern kariyerinden bahsedecek olursak Bayern'in forvet hattina kimi koyarsan bi sezon ortalama 20-25 gol atar
sanmam neden milli takıma alındı ozaman bide iyi değilse peki neden bayernde oynadı@crazymurat31 Son 10 yilin 4'ünde Bayern' de oynamis 2009-2013 ve 107 gol atmis
145-107=38 gol kalir
Benim dedigim zaten Bayern'e kimi koysan o kadar gol atarönemli olan diger takimlarda ne yaptigi
Çok iyi oyuncu.Aklima selena gomez geldi hatta gomezi görünce selena gomezin ne işi var bjkde dedim
@EFE UYSAL iyi bir oyuncu mu hayırlı olsun bjkm için her şeyin hayırlısı olsun
Konuyu açtım.@EFE UYSAL ozan tufanla anlaşmışsınız) 6 milyon euro + cenk tosun ve necip uysal karşılığında
Aynen Ozanda geliyormuş.şampiyonluk yarışında biz de varız. Çılgın Q7 , Töre ve süper mario süper ligi çoşturmaya geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?