Sergen Yalçın'ın dedikleri sonuna kadar doğru böyle bir yeteneğin kendi kariyerini hiç edip buralara kadar düşmesi anca kendi akılsızlığıdır. Sergen istemedi kuyruk acısı var onun.Bugün Sergen Yalçın'a ömrü boyunca unutamayacağı bir ders vermiş psikopat.
Son kimya bozucu semti İkitelli Mario Balotelli.
Aynen çok üzgün Bjk beni istemedi diyeSergen Yalçın'ın dedikleri sonuna kadar doğru böyle bir yeteneğin kendi kariyerini hiç edip buralara kadar düşmesi anca kendi akılsızlığıdır. Sergen istemedi kuyruk acısı var onun.
Beşiktaş Adana Demirspor hangisi daha iyi seçenekAynen çok üzgün Bjk beni istemedi diye
O değil olay 8 sene önce Balotelli'ye beyinsiz demesiydi mesele ve çok güzel intikam aldı...
Adam üzülecekse kariyerim niye bu kadar düştü diye üzülür Bjk'a gitmedim diye takılacak bir adam değil buBeşiktaş Adana Demirspor hangisi daha iyi seçenek8 sene önce de beyinsizdi bu adam hep aynı. Futbolda bu kafada olduğu sürece yapacağı anca bu hareketler
Beşiktaş Adana Demirspor hangisi daha iyi seçenek8 sene önce de beyinsizdi bu adam hep aynı. Futbolda bu kafada olduğu sürece yapacağı anca bu hareketler
Demek istediğim gelebilirdi bize Sergen istemiyorum diyip tuttu. Sergen'e öyle de kuyruk acısı olabilir. Beşiktaş Adana Demirspor'a göre ayrıca daha üst düzey ve daha iyi maaş imkanı olan bir takım. Şampiyonlar Ligi'nde tekrar oynama gibi bir şansı da vardı.Adam üzülecekse kariyerim niye bu kadar düştü diye üzülür Bjk'a gitmedim diye takılacak bir adam değil bu
Gol atınca bir de eski bir intikam meselesi olunca normalKonu 1 sene sonra değer görmüş
Bakalım gidecek mi. Senin için iyi haber.balotelli hakkında transfer haberi italyadan teklif var zeynep hanım @Dosi
https://twitter.com/x/status/1477886191710224388
Bakalım gidecek mi. Senin için iyi haber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?