'Maria ile Mustafa'da Kim Kimdir? | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,795
Reaksiyon puanı
56,996
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ATV'nin yeni dizisi 'Maria ile Mustafa'da kim kimdir?

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu; başrollerini Jessica May ile Hilmi Cem İntepe'nin paylaştığı yapım Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa'nın aşk hikayesini konu alıyor.

1598622548534.jpg


Hilmi Cem İntepe - Mustafa Candemir

Kapadokya'nın güçlü ailelerinden biri olan Candemir Ailesi'nin iyi eğitimli, modern, dürüst, başarılı ve çalışkan oğludur. Yenilikçi ve çağdaş fikirleriyle ailenin servetinin bu günkü halini almasını sağlamış sevilen ve sayılan bir adamdır. Hayatı boyunca onlar için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayacak derecede ailesine düşkün biridir. Ta ki Latin güzeli Maria ile tanışana kadar!

1598622735896.jpg


Jessica May - Maria YIldırım

Türk bir babayla Kolombiyalı bir annenin tek kızıdır. Yedi yaşında ayrılmak zorunda kaldığı Kapadokya'ya babasının ölümü nedeniyle yıllar sonra tekrar gelir. Babasından kalan miras işlerini hallederek bir an önce Kolombiya'ya dönmek istemektedir. Ama kaderin onunla ilgili başka planları vardır!

1598606630206.jpg


Tamer Levent - Kudret Candemir

Mustafa'nın ve Candemir ailesinin babası, atasıdır. Eşini kaybettikten sonra çocuklarını disiplinli bir baba olarak büyütmüş, sevgisini göstermekte zorlanan özünde iyi bir adamdır. Ailesi ve onuru her şeyden önce gelir. Kudret'in son sözünün üstüne söz yoktur!

1598606749751.jpg


Haldun Boysan - Haşmet Yalçınoğlu

Yalçınoğlu ailesinin reisidir. Astığım astık kestiğim kestik bir baba ve sert bir kocadır. Sözünün üstüne söz söyletmeyen, kendi doğruları dışında hiçbir şeyi umursamayan, huysuz, geçimsiz, haris bir adamdır. Birlikte doğup büyüdüğü ve bir zamanlar can dostu olan Kudret Candemir'in en ezeli rakibi ve düşmanıdır.

1598606866644.jpg


Alpay Atalan - Nihat Yalçınoğlu

Yalçınoğlu ailesinin büyük oğlu, Gonca'nın da abisidir. Kazara Nadire'nin kocası Halil'in ölümüne neden olması nedeniyle altı sene hapiste yattıktan sonra dışarı çıkar. Yaşadığı bu olayla baş etmek için büyük bir vicdani savaş verirken bir de Nadire'nin haklı kini ve nefretiyle mücadele etmek zorundadır.

1598606968586.jpg


Ezgi Çelik - Nadire Candemir

Kudret'in en büyük çocuğu, Candemir Ailesi'nin en sert karakteridir. Anneleri ölünce daha kendisi çocuk sayılacak yaştayken kardeşlerine annelik de ettiği için kardeşler tarafından sayılır ve sevilir. Yıllar önce kaybettiği kocası Halil'in ölümünden beri hayatı kendine zehir etmiş, buna neden olan Nihat Yalçınoğlu'na da düşman kesilmiştir.

1598607111267.jpg


Haki Biçici - Şahin Candemir

Mustafa'nın abisidir. Ondan büyük olmasına rağmen aile içinde kardeşi gibi muamele gördüğü için bu durumdan rahatsızdır. Hayattaki en büyük amacı, babaları Kudret'in gözbebeği ve en kıymetli evladı olmaktır. Kızı Zeyno ve karısı İclal'e çok düşkündür

1598607214527.jpg


Zeynep Gülmez - Reyhan Özer

İstanbul'dan Kapadokya'ya göçmüş, Ürgüp'te küçük bir lokantayı devralarak burada ev yemekleri satan, neşeli, kalender, samimi, akıllı ve gösterişli bir kadındır. Elinin mahareti ve dilinin tatlılığıyla özellikle Kudret Candemir başta olmak üzere herkes tarafından sevilen, sayılan bir esnaftır.

'Maria ile Mustafa' ilk bölümüyle Pazar 20.00'de ATV'de!