Margot Robbie

HeisenBerg

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,856
Puanı
910
margottt.jpg

26 yaşındaki Avustralyalı aktris. 2013 yılında The Wolf of Wall Street ile üne kavuşmuş ve Harley Quinn rolüyle de ününe ün katmıştır. Ayrıca daha önce belirtilmiş mi bilmiyorum ama oldukça güzeldir. Daha nice seneler kendisini hayranlıkla izlettirecektir.

Son düzenleme:
Çok güzel olabilir çok da iyi olabilir taam mı. :A Ama mesele oyunculukta. Bi Jennifer Lawrance seviyesine gelmesi zor gibi. :)

Animasyon da sinemanın parçası oscarı bile var kendine özgü. :A Ki bu avatar bu yılın oscar favorisi Zootopia'nın manyak bi karakteridir. Lütfen sallamadan önce bilgi birikim değerlendirmesi yapalım. :A
Laflara bak :A kafamı karıştırmaya çalışma :A Sinemadan anlasan ünlü film yıldızlarını koyardın avatarına :A bu kedi de kim ben tanımıyorum mesela :A

Tanıyorum da ismini unuttum. :A
Sen böyle deyince ben de ismini bilmediğimi farkettim :A Michael Kenneth Williams'mış. Ben dizilerden biliyorum. The Wire'de Omar Little adlı efsane bir karakteri oynuyordu. Şu sıralar da The Night Of'da Freddy karakteriyle yine dizinin en sağlam karakterini oynuyor. İzle bu diziyi daha 5 bölüm oldu hazır film olayına girmişken onu da aradan çıkar :D

Sen böyle deyince ben de ismini bilmediğimi farkettim :A Michael Kenneth Williams'mış. Ben dizilerden biliyorum. The Wire'de Omar Little adlı efsane bir karakteri oynuyordu. Şu sıralar da The Night Of'da Freddy karakteriyle yine dizinin en sağlam karakterini oynuyor. İzle bu diziyi daha 5 bölüm oldu hazır film olayına girmişken onu da aradan çıkar :D
Heh şimdi oldu hatırladım. :A Ama şu ara dizi izlemem çok zor, çok biriken oldu Mr. Robot olsun, Preacher olsun, Stranger Things var. O da listemde ama toptan götürecem hepsini, o da anca Eylül'e kalır köyden geldikten sonra. :A