2020 Margot Robbie vs Ester Exposito | En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | Yarı Final

Hangi Güzel Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,938
Puanı
1,060

Bu yıl ilk kez düzenlenen 'En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu' etkinliği kapsamında, sizlerin oylarıyla oyuncuların güncel durumlarını baz alarak; en güzelini belirliyoruz.

Şimdi sıra yarı final turunda...

Bu turda her grup için, 1 oy hakkınız bulunuyor. Oy değiştirmek yok. Yanlış oylama yaparsanız, bunu anında belirtmeniz gerekir.

Etkinlik için üye olup bir sonraki aşamada oy kullanmayan üyelerin oyları geçersiz sayılacak. Eşitlik durumunda eşit oy alanlar birlikte bir üst tura yükselecektir.

Oy kullanmak için 4 (dört) günlük süreniz mevcut...

İşte ilk grup:

Margot Robbie

Ester Expósito

Diğer kız dizinin gazıyla çıktı artık balonlar bir kenara geçsin ve hak eden kişi finale çıksın.

Margot Robbie

Reactions: denizz19
Benim iki sarı çukulatam karşı karşıya gelmiş
Nolacak benim bu sarı sevdam?

İspanyol dili yüzünden Ester diyorum ben.

Reactions: denizz19
Evet klasik her anket sonrası olan görselimide atayım. Kazasız belasız bu zamana kadar açtım. Final konusunu ortağım @Sherlock açacağı için benim Haziran ayında açacağım anketli konu defterim burda biter

Şükür bu da sorunsuz bitti

İlk konudan son konuya kadar, açtığın bütün konular ve etkinliğin tümü için eline ve emeğine sağlık ortağım. Nice etkinliklere, konulara ve anketlere...
Şampiyonun açıklanacağı konu da sende tabii ki...

Reactions: Dosi
Açılışı ben yaptım. Kapanışında yaparım inşallah
senin emeğin çok

Teşekkür fassını son konuya saklayacağım

Şiirimi yine paylaşırım belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...