"Marco Polo" Dizisinin Fragmanı ve Yayın Tarihi Belli Oldu

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060

İlk haberlerini (burada) Starz ekranlarında geleceği olmuştu. Aradan geçen zaman içinde dizinin yayın mecrası, ABD'nin önde gelen onlne dizi film izleme platformu Netflix oldu.

Ünlü kaşif Marco Polo'nun hayatını konu alacak olan dizide, Marco Polo'yu 13.yy Çin'in Kubilay Han Moğol İmparatorluğu altında çalıştıgı yıllarda göreceğiz. Dizinin en çok dikkat noktası ise sex ve savaş sahnelerinde oldukça iddialı ve cüretkar olmasıyla dizi,şimdiden Game Of Thrones ile karşilaştirilmaya başlandı bile.

Dizinin başrolünde İtalyan oyuncu Lorenzo Richelmy yer alırken, dizinin yaratıcısı ve senaristi John Fusco. Netflix tarafından 12 Aralık 2014 günü tüm dizilere yaptiği gibi sezonu tek seferde üyelerine servis edecek.

İşte Marco Polo Fragmanı;

Fragman - II

Son düzenleme:
Zor bir işe kalkışacaklar ama Netflix'in arkasında olması güven veriyor.

Hit olabilir dizi.
Fakat Black Sails gibi başarısız örnekler korkutmuyor da değil.

Ben de başrol oyuncusunu tutmadım, yoksa savaş sahneleri güzel. Zaten uzak doğu dövüş sanatlarini severim
Ağır çekimler havada uçuşucak

Bu arada tarihi iyi, diziler o zamanlarda tatile giriyor. Alt yazısı umarım erkenden çıkar ve nete dizi erken düşer

Nete düşmesi problem değil de çeviri anında gelmez. House of Cards'ın bile çevirileri baya gecikiyordu. Gerçi bu dizi ondan da büyük hit olabilir. Da Vinci's Demons'ın falan bizde baya hit olduğu düşünülürse.

Bence de alt yazı erken gelir
Planlarıma uyar inş

@destere @Çiğdem- sizin yeni favori dizinin belli oldu
keşke STARZ da ekrana gelseydi NETFLİXS beklentilerimize cevap verebilir mi? acaba nasıl bir kanal ?
şimdi marko gidip adalarda dolaşacak doğal güzelliklerle karşılaşacak yerli kızlar falan filan derken yani onları doğal haliyle seyretmek lazım önlerine yaprak koyarsan tüm sihri yok olur

@destere @Çiğdem- sizin yeni favori dizinin belli oldu
Haberi araştırırken forumda senin Hürrem'li dizi noldu??? Onu de

HOC Orange'dan pay biç
Onlar oradan çıkma

HOC Orange'dan pay biç
Onlar oradan çıkma
şimdi tamamdır
)

olsun netflix de olur benim için farketmez
zaten görüntü önemli değil konuya bakıyorum
))))

marco mu polo? astor,cody.. duygulandım :'(
dizinin fragmanını beğendim, izlemek gerek

HOC Orange'dan pay biç
Onlar oradan çıkma
üstün başarılı orjinali varken çakmasını yapıp alay konusu mu olsunlar

senin hayal gücün geniştir her türlü kanal sana itediğini verir

Çok güzel duruyor fragman. Starz varsa zaten ben severim en azından ilk sezon efsane bir şey çıkar.
Bunu izlerim. Oyunculardanda sıkıntım yok bence.