Maral Dizisine Yeni Afiş

MelankoliK

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,201
Puanı
410
mrlllll.jpg

TV8'de yayın hayatına 5 Mart Perşembe günü başlayacak olan Başrollerinde Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin başrollerini paylaşağı Maral dizisinin Siyahlara bürünülmüş yeni Afişi çıktı .
İkilinin siyah deri ceketle motosiklet üzerinde çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Pek beğenmedim. Dizinin fragmanları da pek ilgimi çekmedi açıkçası umarım güzel bir dizi olur.

Beğenmedim.
Hazal için bakarım diziye ama pek iddialı durmuyor.

Çok kötü ya , nesini beğendiniz ? :)
işte bu)) geçen gün bu dizinin semaristine yazdım burda yazdıklarımı. çok yapay bir dizi olmuş. selananin ergen versiyonu diye (selena kısmını yazmadım tabi) bana ergenler gibi hakaret etti))) senaristi de ergen olduğunu tahmin edemedim))))

işte bu)) geçen gün bu dizinin semaristine yazdım burda yazdıklarımı. çok yapay bir dizi olmuş. selananin ergen versiyonu diye (selena kısmını yazmadım tabi) bana ergenler gibi hakaret etti))) senaristi de ergen olduğunu tahmin edemedim))))
amerika dizileri gibi yapmaya çalışmışlar ama çok yapay yani :) gerçeklik az :) jenerik , müzik , afiş yok yani hepsi kötü , acun bari el atsaymış iyi olurmuş
ama senin deyiminler ergenler pek takmaz bunları :D