'Maral' Dizisine 3 Yeni Oyuncu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
tv8'in merakla beklenen yeni dizisi Maral'a 3 yeni oyuncu katıldı.

Acun Medya imzalı, Deniz Koloş'un yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli, Ceyda Düvenci ve Reha Özcan'ın paylaşacağı romantik bir aşk hikayesini anlatan Maral'a, Benim Adım Gültepe'nin Nazlı'sı Bige Önal, Samanyolu ve Tövbeler Tövbesi dizilerinde rol alan Rıza Akın ve son olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde rol alan Cankat Aydos dahil oldu.

Maral, çok yakında tv8'de!

B7V3PY-IUAcVGBe.jpg

10917855_856423457756439_6710887770863635907_n.jpg

Nazlı iyidir. :D

Güzel kadro kuruluyor, bekliyoruz bakalım diziyi. :)

Kadro güzel ilerliyor. Başroller zaten süper. :X Merakla bekliyoruz Maral'ımı. 🙄 :Z

@beyazsoy bozuk saat lafını denize sen demeden ben diyim :A
Her yeni dizi başladığında klasik muhabbetler bıkmadınız mı yahu.

@destere de her yıl bir dizi tuturur @Harunnn60 demiş zati. Şeref meselsi AB de yükseldi o da gönül isleri ara verdiğinden
Yoo ne alakası var Gönül İşleri yayınlandığı gün total 4 küsür aldı ve yükseldi, AB 6,30 reyting aldı. :) ABC1'den bahsetmiyorum bile.)))

Her yeni dizi başladığında klasik muhabbetler bıkmadınız mı yahu.

Yoo ne alakası var Gönül İşleri yayınlandığı gün total 4 küsür aldı ve yükseldi, AB 6,30 reyting aldı. :) ABC1'den bahsetmiyorum bile.)))
Ara veren dizi düşer şeref meslesi ara vermediği için boşluktak seyirciyi kapar. Yakında eski yerine döner seyirci. Zaten anladığım şeref meselesi konusunu çok hızlı harcıyor sezon sonu ister istemez bitecek

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy