Maraşlı - Tanıtım Fragmanları | ATV - Yeni Dizi

Mahur: Kaybolan yıllarıma bakmıştım
Maraşlı: Az aşağıda meyhane var bi de oraya bakın
Mahur: Yanlış anladınız. Kitap bu, Aşkın Yakar
Maraşlı:Kimi ?

Reactions: Emre Ozansoy
Değil mi? Adamı resmen kaba ve cahil biri gibi lanse etmişler komik diyalog kurduralım derken üstelik bi de adam kitapçı da çalışıyo traji komik olan yanıda bu 😂
Aynen. Ethem Özışık'tan şahsen böyle bir sahne beklemezdim. Umarım dizide böyle olmaz karakter.

Reactions: Zeyno
Değil mi? Adamı resmen kaba ve cahil biri gibi lanse etmişler komik diyalog kurduralım derken üstelik bi de adam kitapçı da çalışıyo traji komik olan yanıda bu 😂
Aynen. Ethem Özışık'tan şahsen böyle bir sahne beklemezdim. Umarım dizide böyle olmaz karakter.
Tam da Ethem Özışık’ın kaleminden çıkabilecek bir diyalog neyine şaşırdınız.
Poyraz Karayel’de de Ayşegül ve Poyraz’ın böyle lafları olurdu.
Gerçi bu seferli biraz cringe olmuş, güldüreyim derken utandırdı.

Kendisinin sadece 'Yarım Kalan Aşklar' dizisini izlediğim için alışkın değilim senaryolarına.

Ama cidden çok saçma ya, böyle bir diyalog hiç olmamış öyle bir ortama ve karaktere.

Çarpışmadan sonra merakla beklediğim ilk dizi,kaliteli bir işe benziyor.BBCnin bodyguard dizisine benziyor galiba Yeni Hayat gibi o tutmamıştı umarım bu tutar.

Reactions: Angelica
Burak çok çekici görünüyor.

bu dizi izlenir kaliteli gözüküyor ve bence çukur,sefirin kızı,yasak elma dan ilk bölümde seyirci çeker ama bölüm çok kötüyse erken final yapar böyle bir projeyi ATV 3 reyting alırsa anında yayından kaldırır.