Maraşlı - Tanıtım Fragmanları | ATV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,695
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ekmgdnyw0aa8_d5-jpg.93954

ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Maraşlı'nın tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını Tims&B Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı, başrollerinde Burak Deniz ile Alina Boz'un yer aldığı ve bir fedaî hikayesi olarak tanımlanan dizinin Pazartesi akşamları yayınlanacağı konuşuluyor.

'Maraşlı' yakında ATV'de!

Son düzenleme:
Başrol kadın oyuncu daha iyi biri seçilebilirmiş. Burak Deniz'le uyumlu durmuyorlar pek.

Tanıtım çok klişe geldi, 4-5 tane dizinin kemik kitle ediniği Pazartesi gününe tutunabilir mi orası muamma.

• Olmamış
  • Beğendim
Reactions: STAR and Angelica
Burak harika görünüyor da çekimler fazlasıyla kasvetli gibi pek izleyici çeker mi bilemedim, Alina ile de uyumları out.

Pek beğenmedim tanıtımı. Pazartesi olursa çok iyi gideceğini düşünmüyorum, hedef kitlesi çukur ve uyanış kitlesine yakın. Birbirlerini kötü etkilerler.

İlgimi çekmedi...Beğenemedim...Pazartesi günü zor bir gün kendine kitle edinebilir mi ki...(b)

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Pek beğenmedim tanıtımı. Pazartesi olursa çok iyi gideceğini düşünmüyorum, hedef kitlesi çukur ve uyanış kitlesine yakın. Birbirlerini kötü etkilerler.
Hercai'yi Pazartesi'ye alıp, bu diziyi Cuma günü de koyabilirler yazmışlar, belki öyle olur.
Başrol kadın oyuncu daha iyi biri seçilebilirmiş. Burak Deniz'le uyumlu durmuyorlar pek.

Tanıtım çok klişe geldi, 4-5 tane dizinin kemik kitle ediniği Pazartesi gününe tutunabilir mi orası muamma.
İlk karede güzel duruyorlardı, ama uyumlu olmamışlar gibi geldi izleyince. Keşke başka bir isim olsaymış.

Oyuncular güzel. Çok klişe geldi bana Pazartesi olursa çok iyi gideceğini düşünmüyorum alırsa 5 5.50 alır. Ama Uyanış ve Çukuru etkiler diye düşünüyorum. Çukur bitince bi kesim gelip izler diye düşünüyorum ama ben izlemeyi düşünmüyorum

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Fragman fena değil. Alina ve Burak'ın diyaloglarında Ethem Özışık havası hemen kendini belli ediyor. Burak'ın imajını zaten beğenmiştim. :Z

Diziyi bekliyorum ama umarım Pazartesi olmaz. Kitlesi benzer iki diziyle rekabet etmesi zor ama başka gün de kalmadı kanalda. :( Hercai sezon başında düşük aldığı için belki atv Cuma'ya koyar diyordum ama Hercai şu an gayet iyi gidiyor Cuma gününde.

Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi'ndeki meşhur ilk cümleyi (Hayatımın en mutlu günüymüş, bilmiyordum) tek kelimeyle değiştirmek Ethem Özışık'a yakışmamış. :A

Çift güzel ve senaryo da iyi çıkarsa Çukur'un yorulduğunu, Uyanış'ın da biraz gitgelli olduğunu düşünürsek yarışta kendine yer bulabilir bence.