'Maraşlı' Setinde Koronavirüs Şoku!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,126
Puanı
1,059
1617262146640.jpeg

ATV'nin sevilen dizisi Maraşlı'nın başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı!

Yapımcılığını TIMS&B'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu dizide başrolü Alina Boz ile paylaşan Burak Deniz'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Deniz'in koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucunda sete ara verildi.

Başarılı oyuncunun tedavisi evinde sürüyor.

Kaynak: Dizi Doktoru

Ah kıyamiş. :( O ecünnü sevgilisi bulaştırmıştır, yol yakınken kurtul şundan. :(

Çok geçmiş olsun...

Geçmiş olsun. Ülkede 1 aydır vakalar artınca doğal olarak dizi setlerinden de vaka haberleri gelmeye başladı. Allah sonumuzu hayır etsin.
İnşallah diziler planladıkları şekilde final/sezon finali yapabilirler, geçen sezon gibi olmaz...

Geçmiş olsun. Ülkede 1 aydır vakalar artınca doğal olarak dizi setlerinden de vaka haberleri gelmeye başladı. Allah sonumuzu hayır etsin.
İnşallah diziler planladıkları şekilde final/sezon finali yapabilirler, geçen sezon gibi olmaz...
Bu saate kadar çalışmışlarken bir ay kala ara vereceklerini sanmıyorum sorunsuz biter.

Bu saate kadar çalışmışlarken bir ay kala ara vereceklerini sanmıyorum sorunsuz biter.
Ama marta kadar her yer kapalıydı, vakalar 8-10 bindeydi, bu sebeple rahatla çektiler marta kadar.
Marttan itibaren kafeler kongreler oldu ve vakalar 30 binlerde o yüzden dedim.

Ama marta kadar her yer kapalıydı, vakalar 8-10 bindeydi, bu sebeple rahatla çektiler marta kadar.
Marttan itibaren kafeler kongreler oldu ve vakalar 30 binlerde o yüzden dedim.
Yani sektör geçen sene dizilere ara vermenin ne kadar zararlı olacağını anladı o yüzden reyting kaybetmektense bu riske devam ederler gibi geliyor. Bir de bayram mayıs ortasında olacağı için çoğu dizi en fazla 1-1.5 ay daha çalışır o yüzden dişlerini sıkarlar.

Yılanların başını ezmek için burdayım merak etme. :Z Bak dün nasıl ezildin gittin yine yaparım. :A
Kimse benim başımı kolay kolay ezemez, yılanların ŞAH'ıyım ben. :Z

Hahaahaha 3'e 1 olarak ben ezdim sizi asıl, karşımdaki kuru kalabalıktan başka bir halt değilmiş bunu anladım. :Z