Kimlere büyü yaptırdı acaba.
Burak Deniz sadede partneri, o hala benim için Hazal'ın...
Kimlere büyü yaptırdı acaba.
AA aradan çıksaydı keşke.Kimlere büyü yaptırdı acaba.
Burak Deniz sadede partneri, o hala benim için Hazal'ın...
Yok canım onlar da yakışıyor şimdi, bir ömür boyu mutlu olsunlar.AA aradan çıksaydı keşke.
Keşke ikisi de boş olsaydı.Yok canım onlar da yakışıyor şimdi, bir ömür boyu mutlu olsunlar.
Hem Burak o zaman B*ş*a D*v*l* ile sevgiliydi.
Ne güzel prim için değil de gerçekten güzel bir çift olurlardı.Keşke ikisi de boş olsaydı.
Şimdiki Büşra'yı aratıyor ama.Ne güzel prim için değil de gerçekten güzel bir çift olurlardı.
Neyse Burak hatasını anlayıp onu bıraktı ya o yeter.
Neyini aratıyormuş, çok güzel değil ama herkes ondan iyidir.Şimdiki B*ş*a'yı aratıyor ama.
Güzel olan her şeye antisin, çözemiyorum seni.Neyini aratıyormuş, çok güzel değil ama herkes ondan iyidir.
B*ş*a güzel biri değil hem de o kimmiş de Hazal'a laf atıyormuş. Herkes önce kendine bakacak sonra da haddini bilecek.Güzel olan her şeye antisin, çözemiyorum seni.
B*ş*a güzel biri değil hem de o kimmiş de Hazal'a laf atıyormuş. Herkes önce kendine bakacak sonra da haddini bilecek.
fragmanı twitter'da izlediğim için ilk önce anlamadım ne demek istediğini sonra youtube'dan izleyince anladımOha, Celal ciddi ciddi ölüyor demek... Dizinin gidişatı hakkında hiçbir fikrim yok ama mutlu sonla bitmeliydi.
Ayrıca fragmanın sonunda 100 yıl önce bitmiş gitmiş Hercai var, saçmalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?