Manisadan Selamlar...

The_Erinch

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
35,337
Puanı
1,060
Herkese merhabalar;
Tesadüfen bir yarışma hakkında bilgi ararken google amcanın yönlendirmesiyle buldum bu forumu; zamanında efsane dizi izleme sitesi diziport da genel modaratörlük yapmış biri olarak forumları severim..
Aslen İzmitliyim ama iş gereği Manisada yaşıyorum;
Çok fazla sinema izlerim... 1TB yakın film arşivim mevcut; eskiden çok fazla yerli dizi izlerdim şimdilerde yoğunluğum yabancı diziler..
Fantastik-Bilimkurgu olsun benim olsun
Ama Dram ,hayatı anlatan dizilerede bayılıyorum;çok ağlıyorum özellikle Greys Anatomy ve New Amsterdamda.
Bilimkurgu da baba dizim Fringe ve Walter Amcadır.

Yarışmalarada ilgim vardır; özellikle youtubedan bol bol yabancı versiyonları izlerim; Talented; The Voice; Masterchef; XFactor; All We Togethar...
Anlayacağınız yaşamımın bir bölümü sinema ve dizilere adanık..

Herkese keyifli sohbetler dilerim...Herşey gönlünüzce olsun.Tanıştığıma memnun oldum

Hoşgeldin. Ben de aslen Manisalıyım oralardan birine denk gelince ister istemez mutlu oluyorum. Kalıcı olman dileğiyle.

Reactions: The_Erinch
İstisna olmam ne kadar güzel. ? O değil bayadır konuşamadık, forumda da çok aktif olamadım bir haftadır Aydın'da değildim mobilden falan giriyordum daha çok konuşacağız artık. ?
Ben geçen hafta bir süre girmedim zaten. Benim aktifliğimin ortası yoktur. Ya çok aktifimdir ya da bir süre kayboluyorumdur
Gece foruma takılmayalıda baya uzun zaman olmuştur

Ben herzaman mobilim bu arada

Reactions: blacklion
Bugün doğum günüm değil mi..
Herşey mübah

Kendi tanışma konumı hortlatayım...
Belki yeniden tanışmak isteyenler olur

Reactions: Dosi
Ben geçen hafta bir süre girmedim zaten. Benim aktifliğimin ortası yoktur. Ya çok aktifimdir ya da bir süre kayboluyorumdur
Gece foruma takılmayalıda baya uzun zaman olmuştur

Ben herzaman mobilim bu arada
Ve ben şimdi her gece forumdayım 😱
Eskiden eser kalmamış bende 😱 @xdragxx @Tolstoyevski

Ersin, ne dikkatimi çekti... Herkes Hoşgeldin yazmış, sen HeşgeldiniZ
Hiç tanımadığın, bir kelime sohbet etmediğin biriyle iletişim kurarken "siz"li şekilde konuşmak daha uygun, ayrıca görgü kuralıymış sanırım.
Kural olmasa da böyle davranırdım muhtemelen.

Reactions: The_Erinch