'Manifest' Üyesinden 'Ben Leman'a Destek!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,157
Puanı
1,060
Ben-Leman-e1758451329410.jpg

NOW'un sevilen dizisi Ben Leman'a sürpriz destek!

Son dönemin öne çıkan müzik grubu 'Manifest'in üyesi Lidya Pınar, grup üyeleriyle açılan canlı yayında, NTC Medya imzalı diziyi her hafta takip ettiğini belirtti ve “Diziyi izler misiniz lütfen? Reytinginin yükselmesi lazım, devam etsin o dizi. Ne olur izleyin, çok korkuyorum bitecek diye.” çağrısı yaparak dikkat çekti.

Öte yandan kanalın sosyal medya hesabı da bu çağrıya karşılıksız kalmadı:

Ben Leman, yeni bölümleriyle her Cumartesi 20.00'de NOW'da!

Hayır boşanma olabilecek bir şey

Murat'a yanlış yaptı o

Özge Özpirinçci Engin Altan'dan ayrılmasına rağmen adamı kolladı kız
ne yazık ki Burçin kocasını sırtından vurdu güvenilmez o kadına bence
Birincisi, tanıklık yapmayı reddetmek yasal haktır. Mahkeme başkanı en başında zaten bunu belirtmiş.
İkincisi ise bahsettiğin olay anında "kocası" değilmiş. Çoktan boşanmışlar. Sırtından vurma gibi bir durum yok. Dava sonucunu buraya detaylı yazmaya gerek yok. Yıldırım'ın aleyhinde bir karar çıktı ve ertelense dahi bir ceza aldı.
Burçin Terzioğlu bu tarz bir davanın resmi tutanaklarında ve bu konuyla ilgili magazin haberlerinde yer almak istemedi diye böyle yaftalarla itham etmek doğru değil bence.
Kimse kimsenin arkasını toplamak zorunda değil, hele böyle ciddi bir konuda. Herkes kendinden sorumlu.
Ha kişisel olarak sevmeme özgürlüğün tabii ki var ama bu dediklerimi de bir düşün abla.
@HollyDemon ☾☆

Oyuncularımız da şarkılarını söylemişler. Konuk olurlar inşallah. ❤️