"Manhattan Love Story" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

ABC'de yeni sezonda yayınlanacak yeni komedilerden bir diğeri de "Manhattan Love Story"

Sonbaharda Salı geceleri Selfie ile birlikte yayınlanacak olan dizi adından da anlaşılabileceği gibi bir romantik komedi. Dizi, kadın ve erkeklerin ilişkideki düşünce farklılıkları üzerine kurulmuş.

ABC dizinin ilk fragmanı olarak tıpkı bu sezon diğer dizilerine uyguladığı gibi bir sahneyi yayınladı. İşte Manhttan Love Story dizisinden ilk video:

Dizinin tam fragmanı da yayınlandı:

Son düzenleme:
Dizi tutmayacak gibi gözüküyor zaten pek iddialı bir dizi değil ama bana çok da kötü gelmedi.
Biraz Coupling'i hatırlattı. @cevaa

mel gibson ın bir filmi vardı kadınların düşüncelerini okuyordu nerden aklıma geldi şimdi o hikaye orjinaldi neden aynı hikayeyi konu alan bir dizi olmaz ki @Forumdash @sürgünüm size sorayım öyle bir dizi varmıydı

bu konuyla ne alaka demeyin fragmanı izlerken çağrıştırdı işte
)

ABC yanlış yapmış bence böyle sahne şeklinde kısa tanıtım yaparak. Tam tanıtsaymış keşke.
başroldeki kadın sempatik unutmasam buna bakarım ?

Kadınlar Ne İster olmalı.

Kadınlar Ne İster olmalı.
evet kadınlar ne ister di filmin ismi .. konusu orjinaldi çokda güzel işlenmişti bence
bir sürü ıvır zovıor klişe dizi veya film yapılıyor daha böyle ilginç konular yakalansa izlerdik ne güzel

evet kadınlar ne ister di filmin ismi .. konusu orjinaldi çokda güzel işlenmişti bence
bir sürü ıvır zovıor klişe dizi veya film yapılıyor daha böyle ilginç konular yakalansa izlerdik ne güzel
Bu dizide kadın erkek ilişkilerini konu alıyor çok yapıldı böyle dizi film,Matthew McConaughey'in eskiden oynadığı filimlerde böyle.

orda helen hunt oynamış ama ..ben diyorum niye bu kadar aklımda kaldı diye

Dizi tutmayacak gibi gözüküyor zaten pek iddialı bir dizi değil ama bana çok da kötü gelmedi.
Biraz Coupling'i hatırlattı. @cevaa

Fragmandan pek bişey anlamadım ama Romantik Komedi izlemeyi severim, o yüzden bununda ilk bölümünü izlerim.