"Manhattan Love Story" İptal Edildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerikan ulusal kanallarından sezonun ilk iptal haberi geldi.

ABC'de bu sezon yayınına başlayan fakat aldığı çok düşük reytinglerle hayal kırıklığı yaratan "Manhattan Love Story" için iptal kararı çıktı. Salı geceleri yayınlanan romantik komedi dizisi kendisinden önce yayınlanan Selfie'ye göre çok daha düşük oranlar alıyordu.

İptal kararı sonrası aynı zamanda dizi takvimden de çıkarıldı. Buna göre dizinin yeni bölümleri Salı geceleri ekrana gelmeyecek. Dizinin yerine ise Selfie iki bölüm üst üste yayınlanacak.

Manhattan Love Story'nin 13 bölümlük ilk sezonunun kalan bölümlerinin ne zaman ve ne şekilde yayınlanacağı ise belirsiz...

@destere @cevaa

Niye ki ne dedim ben?

Bence o da gidici ama en azından ikişer ikişer yayınlanacak olması daha çok bölümünü izleyeceğimiz anlamına geliyor. Bence 13 bölümünü tamamlayıp bitirecekler...

Selfie ile bu dizi biter demiştin Salı reyting sonuçlarında şak diye bitti.

Off Selfie birsey olmaz umarım
@OzaN
@destere
ilk defa bir diziyi severek izliyordum içine ettiler
umarım başroldeki kadını en kısa zamanda başka bir dizide görürüz , ABD de bizim gibi çöplere bişey olmuyor kaliteli diziler kaldırılıyor

artık bunun yerine @xemrexxx nin glu glu vakvakı devam eder bir 10 yıl

Üzüldüm ya
hep izledigin diziler bitiyor destere

Abi türkleri tarumar ettin Amerikalılara aci bari)))
artık türk dizileriyle uğraşmıyorum ABD dizilerinin kökünü kurutacağım

ben en iyisi the flash a başlayayım en nefret ettiğim dizi türü ve tutuldu gibi şimdi ona devam edeyim belki üç beş bölüm sonra yayından kaldırılır dünya bir çöpten kurtulur

Öyle olmuyor . Senin izlediğim değil sevdiğin şeylere zararın var))) maşallah dediğin iki gün yaşamıyor))) flahi izlesen reyting artirirsin))) bir sen iki @yakup09 ))

Öyle olmuyor . Senin izlediğim değil sevdiğin şeylere zararın var))) maşallah dediğin iki gün yaşamıyor))) flahi izlesen reyting artirirsin))) bir sen iki @yakup09 ))
ya da şöyle bir taktik geliştirelim sevdiğim dizileri söylemeyeyim açık etmeyeyim belki dizi kurtulur sevdiğim diziyi bundan sonra övmeyeceğim