Manga ZombiRock ta

SeveralX

Yeni Üye
Konu Sahibi
Katılım
7 Eylül 2012
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanı
0
Bu oyun bir harika dostum! Ben kendimi bildim bileli oyun oynarım, küçükken atarinin başından kalkmazdım. Evet buradan 90'lı olduğumu tahmin edenler olabilir J Şimdi kendimi tamamıyla ZombiRock'a adadım. Peki nereden başladı bu ZombiRock sevdam? Size bundan bahsetmek istiyorum.

Zombilere uzun süredir düşkünüm, her nerde bir zombi temalı sinama olsa izlerim. Şehirdeki tüm cosplay partilerine katılmaya çalışırım. Hatta hiç bir şey bulamadığım zaman zombi kılığına girer sokaklarda arkadaşlarımla fotoğraf çektiririm. Ben buyum. Evet bu oyunu oynamama şaşmamalı, ama bu oyun gerçekten harika.

Türkiye'nin en iyi mmo aciton oyunları arasında birinci ZombiRock'tır. Bu şaka değil gerçekten dilerseniz kendiniz araştırın ve sonucu kendiniz bulun. Ben şahsen her zaman en iyi olmalı ve en iyiye ulaşmalıyım. Beni bu hedeflerimden kimse alıkoyamaz.

Tamamıyla ücretsiz ve Türkçe içerikli bu oyunda kendinizi bir zombi avcısı olarak görebilirsiniz. Ya da benim gibi zombileri de seviyorsanız, zombi olup avcıları siz avlayabilirsiniz. Alev püskürten bir İtfaiyeci, Toplarıyla düşmanlarına saldıran bir forvet ya da beyzbol oyuncusu olmak ve zombilerle savaşmak ? Ya da belki boksör eldivenlerini giyip kendinizi Muhammed Ali gibi düşünürek zombilerin ağzına ağzına vurmak? Hayır yapmayın bunu, gidin ve gitarist olun. Tarzınızla birlikte zombilerin ve diğer tüm rakiplerinizin korkulu rüyası olun. Benim gibi rock müzik düşkünüyseniz zaten fazla düşünmezsiniz. O gitar tellerinden çıkan elektrik dalgalarıyla düşmanlarınızı sersemletin!

Son olarak oyunda benim hayallerimin ötesine götürecek bir gelişme oldu. Dünyaca ünlü ve benim hastası olduğum rock müzik grubu manga (maNga) ZombiRock'la buluştu. Artık oyunda Ferman olabilir ve gitarınızla harikalar yaratabilirsiniz. Ayrıca maNga ZombiRock için bir de şarkı besteledi. Dinlemenizi tavsiye ederim. Youtube'a 'maNga ZombiRock'ta!' yazınca çıkıyo zaten.