İkimiz de sorunlu çocukluk geçirmişiz işte.
Son düzenleme:
İkimiz de sorunlu çocukluk geçirmişiz işte.
https://fav10.net/forum/threads/hiç-birine-kafa-attınız-mı.192069/
Askere gitmeye hazırlanıyor ondan durulduhttps://fav10.net/forum/threads/hiç-birine-kafa-attınız-mı.192069/
Böyle bir konu açmıştı mesela zamanında, değişik olanlarından. Başta yarısını "Konu Dışı" bölümüne açıyordu sanırım. Konu bulamadım başka.
Gerçi sen bu aralar sınırları zorlamaya başladın. Kendisi de duruldu zaten.
Sen geliyorsun, o gidiyor şimdi. Geldiğinde seni geçer umarım bu konuda. Senden daha iyi sorular soruyordu.Askere gitmeye hazırlanıyor ondan duruldu
O zaman onun sorularına yanıt verirsin gelinceSen geliyorsun, o gidiyor şimdi. Geldiğinde seni geçer umarım bu konuda. Senden daha iyi sorular soruyordu.
Senin sorularına da cevap veriyoruz.O zaman onun sorularına yanıt verirsin gelince
Bak bakalım en çok anketi kim açmış yakın zamana kadar son 2-3 yıl içindeSenin sorularına da cevap veriyoruz.
Son üç yıl içinde benim aktifliğim aşırı şekilde azaldı. Haliyle ben geri kalan yılları hatırlıyorum.Bak bakalım en çok anketi kim açmış yakın zamana kadar son 2-3 yıl içinde
O senin probleminSon üç yıl içinde benim aktifliğim aşırı şekilde azaldı. Haliyle ben geri kalan yılları hatırlıyorum.
Düşün yani, 100 binleri devirmişsin inceden inceden. Aktiflik.O senin problemin
Bu yavaş halim eski aktifliğim yok ki eskiden 1000 küsür mesaj yazardım şimdi en fazla 350Düşün yani, 100 binleri devirmişsin inceden inceden. Aktiflik.
O yüzden demedim ifşa gibi oldu.Kendimden neden rahatsız olayım ki
Benim ne ifşalarım var dahaO yüzden demedim ifşa gibi oldu.
Sen yaparsın beklenirİnsanların üzerine, başına atardım üst katta otururken
Sen yaparsın beklenir
Ben yapmadımNiye benden beklenir bence herkes atmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?