Makbule Kosif ve Eda Tezcan 'Kara Ekmek'ten Ayrılıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,533
Puanı
1,061
Makbule Kosif ve Eda Tezcan 'Kara Ekmek'ten Ayrılıyor!

kara-ekmek-23-bolum-ile-ekrana-kilitleyecek-izle-6050968-150x150.jpeg

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kara Ekmek'te sürpriz ayrılık!

Başrollerini Özlem Yılmaz, Ushan Çakır, Elifcan Ongurlar, Nihat Altınkaya, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Başak Daşman ve Altan Erkekli gibi isimlerin paylaştığı, yapımcılığını ise Limon Film'in üstlendiği dizinin senarist kadrosuna sezonun başında dahil olan Makbule Kosif ve Eda Tezcan, bu hafta yayınlanacak olan 28. bölüm ile birlikte yapımdan ayrılacak.

Kara Ekmek, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de ATV'de!
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
ay bu makbule kosif neden her diziyi batırıp kaçıyor .ss ay geldi aslan totoşunu getirdi taylanı öldürdü şimdi kaç ay pis yasemini bile daha çok seviyorum .ss

ay bu makbule kosif neden her diziyi batırıp kaçıyor .ss ay geldi aslan totoşunu getirdi taylanı öldürdü şimdi kaç ay pis yasemini bile daha çok seviyorum .ss
Senarist kadrosunda adları bile yazmıyordu zaten, yani Gül ile Yelda'nın işidir hepsi. :X

Aslında Eda Tezcan'ın kalemini beğeniyorum ben. :) Herhalde yeni bir dizi hazırlığındalar iki işi de bıraktıklarına göre..

Bunlar da Cem Yılmaz'ın tabiriyle dizilerin yedek subayı oldular. :A Reytingi düşen, senaristler ayrılan tüm diziler bunların üstüne kalıyor. :F

Bunlar da Cem Yılmaz'ın tabiriyle dizilerin yedek subayı oldular. :A Reytingi düşen, senaristler ayrılan tüm diziler bunların üstüne kalıyor. :F
Ama Kara Ekmek'in senaristleri zaten yerinde duruyordu, Makbule ve Eda destek amaçlı dahil olmuşlardı. Reyting düşüşü de yok ayrıca. :)

Eda Tezcan geçtiğimiz Cuma twitter'dan ayrıldığını açıklamıştı ama aynı zamanda Makbule Kosif'e başarı dilemişti. Neyse ya, dizi ikinci sezonda bozdu bence, ayrıldıkları iyi olmuş.

Gider ayak sürpriz yapmayı seviyorlar zaten, bu dizide de Taylan'ı öldürdüler :D

Aslında Eda Tezcan'ın kalemini beğeniyorum ben. :) Herhalde yeni bir dizi hazırlığındalar iki işi de bıraktıklarına göre..
Haberini açmıştım ya Tv8'de yayınlanacak olan ''Zemheri'' dizisinin senaristliğini üstlenecekler diye. :)

Dizi adına iyi olmuş. :D

makbule dizinin fragmanlarını rt liyor, muhtemelen eda ayrılmıştır tek.