'Mahsusa' Filmine Yeni İsimler! Filmin Konusu Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,522
Reaksiyon puanı
56,757
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Gizem Karaca ve Gökhan Keser'in başrollerini paylaştığı 'Mahsusa' filminin kadrosuna yeni isimler katıldı ve filmin konusu belli oldu!

mahsusa-filmi-basrol-oyunculari-aciklandi.jpg


Yapımcılığını UNC Film'in, yönetmenliğini ve senaristliğini Mehmet Çetin'in üstlendiği, başrollerinde Gökhan Keser, Gizem Karaca, Yıldız Kültür ve Mazlum Kiper'in yer aldığı Osmanlı İmparatorluğunun gizli servisi olan Teşkîlât-ı Mahsûsa’nın konu edildiği filminin kadrosuna ünlü oyuncu Ayçin İnci, Ayça İnci, Gürol Tonbul, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Yaşar Karakulak, Burak Demir, Levent Sülün ve Oğuz Yağcı katıldı.

Savaşın gölgesinde yaşanan aşk ve aksiyon dolu filmin konusu ise şöyle:

Çanakkale savaşında gönüllü asker olan, 14 yaşındaki Ali Reşat (Gökhan Keser) cepheye katılır ve bombacı olur. Ali Reşat’ın namı, İngiliz ve Avustralya gazetelerine manşet olur. Bu namından sonra Osmanlı gizli servisi Mahsusa’nın dikkatini çeker ve teşkilatın önemli kadın ajanlarından Mebruke Hanım’ın önermesiyle teşkilata katılır.

Ali Reşat filmde senaryo gereği Fransızların elinde olan mühürlü kriptoyu gizlice almak üzere Şam’a gönderilir. Burada Fransız elçinin kızı ile tanışır ve bu tanışma aşka dönüşür.

'Mahsusa' yakında sinemalarda!