Mahsun,Yeni Dizisine 3 Dilde Fragman Çekti !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
32
Puanı
159
Benim+%C4%B0%C3%A7in+%C3%9Cz%C3%BClme+2.+Tan%C4%B1t%C4%B1m+Fragman%C4%B1+++YouTube.png
Mahsun Kırmızıgül'ün hikayesini yazıp genel yönetmenliğini üstlendiği Benim İçin Üzülme dizisinin ikinci tanıtım fragmanı televizyon izleyicisiyle buluşmadan önce sosyal medyada paylaşıldı.

Televizyon tarihinde Kürtçe ve Lazca'nın kullanıldığı ilk dizi olan Benim İçin Üzülme, aşkın farklı kültürlere sahip insanları bile birleştirebilecek bir güce sahip olduğunu,farklı coğrafyalarda yaşanan benzer acıları ve mutlulukları konu alıyor.
Atv'de yayınlanacak olan dizinin kadrosunda Fulya Zenginer, Öykü Çelik,Tansel Öngel,Çağlar Ertuğrul,Ünal Silver,Rüçhan Çalışkur,Bayezıd Gülercan,Rana Cabbar,Necmeddin Çobanoğlu,Sacide Taşaner,Eren Hacısalihoğlu,Selin Şekerci gibi birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor.

Fragmanı gördüm atv de değişik olmuş seni seviyorum falan diyor farklı dillerde

Kullansın bakalım. Bu olaylardan sonra Türk milletinin Kürtçe konuşmayı kaldırabileceğini zannetmiyorum.

mahsun yine şark(dogu) kurnazı uyanıklığı yapıyor. sen ahmet kaya kürtçe şarkı söyleyecem dedi diye linç edilerken orda ol üstüne üstlük sus ama trt şeş açılsın hemen koş kürtçe fragman hazırla oldu bizde yedik :))))))))

Bu dizinin nasil reytingler alacagini çok merak ediyorum.