Mahsun Kırmızıgül'den yeni bir film!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,360
Puanı
1,061
864754_detay.jpg

Son yıllarda yazıp yönettiği dizilerle dikkat çeken Mahsun kırmızıgül'den yeni film haberi geldi.

3 yıl önce New york'ta beş Minare filmiyle çok iyi başarı elde eden Mahsun Kırmızıgül'den yepyeni Mucize bir film geliyor.

Ünlü yönetmen 2 yıldır hazırlanılan projede senaryonun hazırlıklarının bittiğini, Cast ve Mekan çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Film ile ilgili ser verip sır vermeyen Mahsum Kırmızıgül filmin adının Mucize olacağını ve gerçek bir hikayeden yola çıkarak yazıldığını belirtti.

Eylül ayında çekimlerine başlanacak olan film, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde çekilecek.Filmin ne zaman sinemalarda yer alacağı ise şimdiden merak konusu.

Son düzenleme:
Bu sene gerçekten güzel filmler başlayacak...

Mahsun içinde bir yer ayırabilirim galiba...İzlemeyi düşünüyorum...İnşallah çok abartmamıştır...:)

Özcan Deniz ile aralarındaki rekabette malum...Hangisi daha iyi onu ölçmek içinde izlemeyi düşünüyorum...:)

Son düzenleme:
Mahsun Kırmızıgül'ün filmleri genelde tutuyor. Oyuncular iyi olursa izlerim. :)

sokak sanati post: 1393142' Alıntı:
Bu sene gerçekten güzel filmler başlayacak...

Mahsum içinde bir yer ayırabilirim galiba...İzlemeyi düşünüyorum...İnşallah çok abartmamıştır...:)

Özcan Deniz ile aralarındaki rekabette malum...Hangisi daha iyi onu ölçmek içinde izlemeyi düşünüyorum...:)
Yalnız Mahsum değil Mahsun. :)

Oyuncuları merak ediyorum yine ses getiren bir proje olur. :)