Mahsun Kırmızıgül Diziseverleri Bir Kez Daha Şaşırtmaya Hazırlanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Hayat Devam Ediyor dizisi ile izleyenlerin yüreklerini burkmayı başaran ve dizisi ciddi bir izleyici tarafından takip edilen Mahsun Kırmızıgül, bir dizi için daha çalışmalara başladı.
Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, kulağına gelen bilgileri köşesinde paylaştı.
Aytuğ'un yazdığına bakılırsa bu dizide Güneydoğu değil, bir Karadeniz öyküsü anlatılacakmış. Hem de öyle böyle bir dram değilmiş. Kadın başrol oyuncusunun Berrak Tüzünataç olacağı söyleniyor.
Jön için ise Burak Özçivit ile görüşülüyormuş.
İddialı dizinin atv ekranlarında izleyiciyle buluşacağı bilgisi de var.

mahsunkirmizigulfilm.jpg

Mahsun'un dramaları başarısız oluyor bence, Türkiye'nin Hayat Devam Ediyor tarzındaki ağır dramlara ihtiyacı yok, sadece reyting için yapılmış işler bunlar maalesef. :(

Yüksel Aytuğ yazdığına göre ATV'de yayınlanacağı kesin zaten :)
Aynen katılıyorum. Ama şöyle birşey. Dram olarak hep güneydoğu yada bu İstanbul dramları çevrildi bu zamana kadar Türkiyede. Bir karadeniz dramı nasıl olur bilmem. Ayrıca Burak Özçivitin karadenizli rolünü kaldırabileceğini ya da aynı şekilde Berrak Tüzünataçın karadenizli rolünü kaldırabileceğini sanmıyorum. Bakalım nasıl bişey olacak?

bu adam işi çok iyi biliyo tutacağı kesin bence

Bu dizi tutabilir, bu haberden baska anladigimiz sey ise Mahsunun diger projesi Babalar ve Ogullari Atv de degil.Zira bir kanalda 3 Mahsun,sanmiyorum.Kanal Dnin gunleri dolu,mumkun degil.Star bence Mahsunun dizilerini yayinlamaz demek ki diger proje ya Trtde ya da Show Tv de olacak.