Mahsun Kırmızıgülün'ün Dizilerindeki 7 Farkı Bulun FF Özel

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Mahsun Kırmızıgülün'ün Dizilerin ve sinemasının en büyük özeliği görseliğe çok büyük önem vermesidir. Ama alttaki resimlere bakınca Mahsun Kırmızıgülün'ün her dizisinde aynı taktiği uyguladıgını göreceksiniz

1. fark : Mahsun emekten yanadır dizilerin ilk girişinde kesiin tarlalara zoom yapar

fv8nc.jpg

2. fark : Şehrin dogasına yukardan bakış atalım ilk başta

fv8nj.jpg

3.fark : Mahsun oyuncuları kesin bir göl kenarına götürür ama silahı eksik etmez ama hep göl kenarında mutlu son olur :))

fv8nr.jpg

4.fark: Masun gece şehre yukardan bakmayı asla unutmaz :)))

fv8ns.jpg

5.fark: Mahsum her daim uçurumun kenarındadır :)))

fv8nx.jpg

6.fark Masun bir türlü güneşi göremez :))))

fv8pq.jpg

7. Mahsun köprü görmeye görsün dayanmaz yukardan bir bakış atar

fv8pj.jpg

hardiste yer ayarlarken eski dizileri biraz kırpayım dedim gözüme çarptı hayat hde ile biü ebnimiç görüntü olarak benziyordu ki hemen resimleri çıkardım.. dizinin aslında ana yapısıda benziyor. hayat devam ediyorda karşılıksız aşktan dolayı kız intihar eder babası düşman olur. burdada karşılıksız aşk yüzünden amcaoglu düşman kesilir.

Son düzenleme:
Güzel inceleme olmuş beyazsoy. :):)

Huylu huyundan vazgeçer mi ? Vazgeçmez. :D Mahsun'un çekimi de aynı. :D

Mahsun'un bir tarzı var ve tüm dizi ve filmlerinde aynı tarzı uyguluyor. Fragmanlar çıkınca hepimiz HDE'nin aynısı demiştik zaten, fragman tekniği de aynı gibi, iki fragmanı yan yana koysan farkı bulamayabilirsin. :)

Güzel çalışma beyazsoy, bu kayıtları nasıl alıyorsun bu arada ?

Mahsun'un bir tarzı var ve tüm dizi ve filmlerinde aynı tarzı uyguluyor. Fragmanlar çıkınca hepimiz HDE'nin aynısı demiştik zaten, fragman tekniği de aynı gibi, iki fragmanı yan yana koysan farkı bulamayabilirsin. :)

Güzel çalışma beyazsoy, bu kayıtları nasıl alıyorsun bu arada ?

evde tv yok pcden tvyi izliyorum güzel görüntülü dizileri kaydediyorum genelde hdenin ilk bölümlerinin güzel görüntülerini kaydetmiştim. biü de kaydettim tabi..

evde tv yok pcden tvyi izliyorum güzel görüntülü dizileri kaydediyorum genelde hdenin ilk bölümlerinin güzel görüntülerini kaydetmiştim. biü de kaydettim tabi..

Kanalların sitelerinden mi izliyorsun, ben de bazen oralardan bakıyorum ama canlı yayını nasıl kaydedebileceğim hakkında bir fikrim yok. :(

güzel olmuş da???

da sı var:)) başlık ne diyor resimler ne diyor :))

7 fark nerde aradaki benzerlikler deseydin bari :))

Kanalların sitelerinden mi izliyorsun, ben de bazen oralardan bakıyorum ama canlı yayını nasıl kaydedebileceğim hakkında bir fikrim yok. :(

yok uydu tv kartı var kannaların internet siteleri kalite düşük oluyor genelde. zati benim internete zayıf.. internet sitelerinde izliyorsan pcin direk o görüntüleri kaydediyor.. gogle chorem kulanıyorsan chorem o dosyaları şuraya kaydediyor

C:\Users\(bilgisayardaki Kulanıcı ismin)\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache

güzel olmuş da???

da sı var:)) başlık ne diyor resimler ne diyor :))

7 fark nerde aradaki benzerlikler deseydin bari :))

destere edebiyat derslerine benden hocası girmenin zaararı işte :))) başlıkta kinaye var . daha çok benzerlik varda zorlamadım :))))

- - - Ekleme - - -

Ben de bu konuya takılmıştım ama işin özü orada ironi var sanırım. :D

Yani farkı bulmaya çalışın ama bulamazsınız diyor. :D

işte edebiyat derslerine edebiyat hocasının girmesinin avatajı :))))))

Ben de bu konuya takılmıştım ama işin özü orada ironi var sanırım. :D

Yani farkı bulmaya çalışın ama bulamazsınız diyor. :D

beyazsoy dan beklemezdim ironi adam safi ciddi yazıyor arada ironi yapınca şaşırırıyoruz haliyle :))

- - - Ekleme - - -

destere edebiyat derslerine benden hocası girmenin zaararı işte :))) başlıkta kinaye var . daha çok benzerlik varda zorlamadım :))))

- - - Ekleme - - -

işte edebiyat derslerine edebiyat hocasının girmesinin avatajı :))))))

kinayeyi ben anladımda:)) konuyu yazan kinaye yapmaz ciddi adamdır diye şaşırdım :))

beyazsoy dan beklemezdim ironi adam safi ciddi yazıyor arada ironi yapınca şaşırırıyoruz haliyle :))

- - - Ekleme - - -

kinayeyi ben anladımda:)) konuyu yazan kinaye yapmaz ciddi adamdır diye şaşırdım :))

benim cidi yazdım nerde görülmüş . mecliste mi konuşuyoruz sanal alemdeyiz destere :))))

yalnız başlıkta ne diyor 7 farkı bulun diyor. bulabiliyormusun hayır . her sorunun cevabı vardır diye bişey yok :)))))))) başlıkta 7 fark var deseydi haklıydın.