Mahmut Görgen Kimdir? - Biyografi

codess

Yeni Üye
Konu Sahibi
Katılım
18 Ekim 2019
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanı
2
1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mahmut Görgen müziğin hiç bir zaman eksik olmadığı bir ailede büyüdü. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Mahmut Görgen; dijital produksiyonla ilgili çok yoğun bir eğitim aldı.
2007 yılında başladığı Dj/Prodüktörlük kariyerinde kendini her geçtiğimiz gün geliştiren Mahmut Görgen; “Kalbimin Sahibine” ve “Touch The Sky” isimli single çalışmalarıyla aranjörlük konusunda ne kadar başarılı olduğunu da göstermiş oldu. Yapmış olduğu Türkçe ve İngilizce remixler sayesinde pek çok büyük platformda bayrağımızı temsil eden Mahmut Görgen studio çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

images-5.jpg


Son senelerde başta Akdeniz ve Ege bölgesi olmak üzere konsept partiler, önemli organizasyonlar ve konserlerde sahneye çıkan Mahmut Görgen arşivinde bulunan Türkçe, Rusça ve İngilizce şarkılarla müzikseverlere büyük bir müzik ziyafeti sunuyor.
Demet Akalın ile birlikte Alişan, Berdan Mardini, Yeşim Salkım, Sibel Tüzün, Deha Bilimlier, Işın Karaca, Pınar Seli ve Yağmur Akoğlu gibi büyük konserlerde sanatçılardan sonra DJ kabinine geçen Mahmut Görgen, canlı performanslarının ne kadar başarılı olduğunu da kanıtlamış oldu. Yaptığı başarılı çalışmalar sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mahmut Görgen kesinlikle şu anda müzik camiasındaki hızlı yükselişini sürdürüyor..