Mahkum Star'ın Sunucusu Belli Oldu !

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Türkiye'nin dört bir yanındaki cezaevlerinde yatan mahkumlar arasından seçilecek 14 yarışmacının katılacağı 'Mahkum Star'ın sunucusu, manken ve şarkıcı Tuğba Özay oldu. Yapımcılığını Esin Tanrıverdi'nin üstlendiği programda, kader mahkumlarının yaşadığı pişmanlıklar ve özlemler de anlatılacak.

Hemen "evet" dedi

Suç işlemek için kurulan örgüte yardım etmek ve tehdide azmettirmek suçuyla 167 gün hapiste kalan ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay, "Bu yarışmanın teklifini sekiz ay önce almıştım ve teklifi hiç düşünmeden kabul ettim" diye konuştu. Hapishanede yatan mahkumların da toplumun bir parçası olduğuna dikkat çeken Özay, "Suç nedir, bu insanlar neden hata yapar, neden oraya düşer? Yarışmanın yanı sıra bu programda tüm bunlar da sorgunalacak" dedi.

Tanık oldum

'Mahkum Star'ın vicdani sorgulamanın yapılacağı bir program olduğunu belirten Özay, yarışmayı şöyle anlattı; "Sokaktaki insanın, bakış açısını değiştireceğine inandığım bir yapım. Kader mahkumu dediğimiz insanlar da yeniden hayata tutunmanın, toplum içinde olduklarının farkına yeniden varacaklar. Onların psikolojisini çok iyi biliyorum. Orada bulunduğum süre içinde nice hayatlara tanık oldum. Orası ayrı bir cumhuriyet...


CH4F225tugba-ozay.jpg