Mahir Günşiray ve Zuhal Olcay da İffet Dizisinde !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
“Bütün Çocuklarım”, “Hanımın Çiftliği” gibi reyting rekortmeni dizilere imza atan Faruk Teber’in yönetmenliğini üstleneceği dizi kadrosuyla dikkat çekiyor. İffet’in babasını “Hanımın Çiftliği”nde Özgü Namal’ın gaddar babasını oynayan Mehmet Çevik, İffet’in hayatını değiştiren zengin adamı Mahir Günşiray, Günşiray’ın ablasını da Zuhal Olcay canlandıracak.

images
Eskisehir-den-Arkin-ve-Zuhal-Olcay-a-onur-odulu.jpg

Evet iyi reytingler alir. Star için çok iyi oldu bu dizi. :)

Hiç birşey garanti değil.Ne iyi oyuncu kadrosu ve ne iyi senaryolar gördük ama tutmadı.Ama inşallah tutar diyoruz...
Garanti veya başka bir kesinlik kelimesi kullandım zaten ama tutma ihtimali yüksek bana göre. Yoksa, neredeyse her dizinin tutmama ihtimali vardır...

Keşke Naz Elmas Olsaydı ama =)
Deniz Çakır daha iyi oldu bence. Naz Elmas da başka bir Star dizisinde oynayacak büyük ihtimal :)

Bu dizi Star TV boykotumu bitirebilir. Deniz Çakır ve Zuhal Olcay en sevdiğim kadın oyunculardan ikisi. Günü doğru seçilirse Star TV' de bile olsa iyi bir reyting alabilir.

Star' ın hiçbir dizisi tutmaz demiştim ama bu dizi için aksini düşünüyorum. Başroldeki erkek oyuncu dışında bütün oyuncu seçimleri mükemmel. Hemen hepsi tiyatro kökenli, işlerinde çok başarılı olan isimler. Umarım Cuma akşamları yayınlanır.