Mahir Günşıray 'Urfalıyam Ezelden' Dizisinde!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Başrollerinde Bülent inal, Settar Tanrıöğen, Öykü Gürman, Dolunay Soysert, Menderes Samancılar ve Meral Çetinkaya'nın yer aldığı GOLD Film imzalı Urfalıyam Ezelden'in kadrosuna Mahir Günşıray dahil oldu!

Yönetmenliği Şenol Sönmez'in üstlendiği Star TV'nin sevilen dizisi Urfalıyam Ezelden'in kadrosuna, daha önce Hanımın Çiftliği, İffet ve Dila Hanım dizilerinde rol alan Mahir Günşıray dahil oldu. Mahir Günşıray, diziye önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 9.bölümde dahil olacak.

Urfalıyam Ezelden bu akşam 20.00'da Star TV'de!

thumbnail_1417871629.jpg

Son düzenleme:
thumbnail_1417871523.jpg

Star TV'nin başarılı dizisi Urfalıyam Ezelden'in kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Başrollerinde Bülent İnal, Öykü Gürman, Dolunay Soysert ve Settar Tanrıöğen'in yer aldığı, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, Gold Film - Faruk Turgut imzalı Urfalıyam Ezelden'e, 9.bölüm itibariyle daha önce İffet ve Dila Hanım dizilerinde yer alan Mahir Günşıray dahil oldu.

Urfalıyam Ezelden, yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Star'da!

Son düzenleme:
Konuyu açarken başkasına kaptırmak kadar kötü birşey yok. Tam aç butonuna basarken Twitter'da senin konun paylaşıldı , vazgeçtim :(

Hayırlı olsun. Fena bir oyuncu değil. İffet ve Dila Hanım'da güzel oynamıştı :)

Çok iyi bir oyuncu bence. :)
Hanımın Çiftliği dizisinde tanıdım, daha sonra İffet dizisi ile iyice tanıdım. :)
Hayırlı olsun diziye, çok iyi transfer..

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy