Mad Max: Furiosa'nın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,605
Reaksiyon puanı
9,588
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
3213689.jpg


2015 yılında vizyona giren George Miller yapımı "Mad Max: Fury Road" filminde Charlize Theron'uun canlandırdığı Imperator Furiosa karakterine odaklanacak "Furiosa" filminin kadrosu belli oldu.

Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II ile anlaşılan yapımda, Taylor-Joy Furiosa'nın daha genç versiyonunu canlandırarak baş rolde yer alacak.

Miller, mayın ayında projeyi duyurduğunda Theron rolü tekrardan canlandırmak istediğini açıklamıştı ancak Miller tarafından rol için yaşlı bulunmuştu. Miller, Theron'u teknoloji ile gençleştirmenin maliyetli olacağı için yaşça genç birisini aradıklarını açıklamıştı.

Warner Bros. yapımcılığında çekilecek filmde George Miller yapımcı, yönetmen ve senarist olarak yer alacak. Miller, dört "Mad Max" filminin tamamını yönetmişti.​
 

MEnes

Moderatör
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
17,270
Reaksiyon puanı
19,072
Puanı
860
Konum
İstanbul
Eee hikayenin devamı ne olacak arkadaş. Tamam Furiosa ilgi çekici bir karakter ama Fury Road efsanesinden sonra Wasteland'ı çekecekti güya Miller. Furiosa orjin hikayesine çevirmiş işi garip olmuş... Ana 3'lü oyuncu olarak iyi diyebiliriz gerçi ama yine de tadı damağımda kalmıştı Tom Hardy ile Charlize Theron'un hikayesinin. Belki ilerleyen yıllarda çeker Miller dede göreceğiz...