Macaristan 0 - 4 Belçika

Neden Sovakya kazanır diye tahmin yaptın ben de görüşümü yazayım? Çünkü Slovakya turnuvada Almanya maçına kadar şiir gibi futbol oynamıştı. Panzerler karşısında ise üç pas üst üste yapamadı bu her şeyi özetliyor işte.

Çok güvenip inandığın Belçika için de 2-1 tahminde bulunmuşsun. Niye 2-0 veya 3-0 değil de 2-1.

Belçika'yı küçümsediğim yok, turnuvanın en iyi takımlarından biri. Fakat savunmada ciddi problemleri var onu neden yazmıyorsun? Bu akşam Macaristan 3-4 tane net gol pozisyonuna girdi ve atamadılar. Bunu bir Alman veya İspanyol takımının affedeceğini mi sanıyorsun?

Macarlar iyi performans sergilediler grup etabında, Belçika'yı zorlayacaklarını düşündüm ki zaman zaman zorladılar da ancak 2'yi yedikten sonra daha da risk aldılar ve Belçika gibi bir hızlı hücum takımı affetmedi. Belçika 3-0 yaptıktan sonra biraz konsantrasyon sıkıntısı yaşayıp rehavete kapıldı sonra pozisyon gördüler kalelerinde, normal bir şey. Almanya'nın da şu ana kadar oynadığı en zorlu rakip Polonya idi kazanamadılar. Belçika net olarak Polonya'dan iyi takım. Çeyrek final ve yarı final aşamalarında bunu göstereceklerinden de eminim.

Eden Hazard ne müthiş birşey ya çok uzun zamandır böyle harika bir performans görmedim adam tek başına dağıttı macarlari
Bana göre messiyle beraber dünyanın en iyisi

Hazarda hayran kaldım yok böyle bir adam