M.U.C.K. Ne Zaman Yayına Başlıyor ?

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

Show TV'nin gençlik dizisi M.U.C.K. 5 Ocak Perşembe akşamı başlıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kaynak?

Eger dogruysa (muhtemelen dogrudur) tutma ihtimali var.. en fazla 4-5 reyting görecegini tahmin ediyorum.

Düzeltme: Az önce bende gördüm Show Tv'nin reklamlarinda
Bekliyoruz diziyi

Son düzenleme:
Şaşırtıcı olmadı, beklediğimiz bir şeydi. Pis Yedili için tutmaz diyordum, tuttu. Bu da onun gibi bir sürpriz yapabilir. Gençlik dizisi eksikliği yaşanıyor Türkiye'de bu yıl

Şaşırtıcı olmadı, beklediğimiz bir şeydi. Pis Yedili için tutmaz diyordum, tuttu. Bu da onun gibi bir sürpriz yapabilir. Gençlik dizisi eksikliği yaşanıyor Türkiye'de bu yıl

Küçük Sirlar'in ve Kavak Yelleri'nin izleyicileri bu dizileri tercih ediyorlardir tahminimce

kavak yelleri neydi cidden keşke kanal d tekrarlarını yayınlasa arka sokaklar yerine sıktı artık arka sokaklar 4 senedirli haberden önce hep o çıkıyor

kavak yelleri neydi cidden keşke kanal d tekrarlarını yayınlasa arka sokaklar yerine sıktı artık arka sokaklar 4 senedirli haberden önce hep o çıkıyor

Ama Arka Sokaklar'in o saatte aldigi reytingler çok çok iyi..

perşembe mi
tutmaz.çok hatalı bi gün.çok zor rakipleri olacak.bene ilk 15 e giremez

Dizinin perşembe günü tutması çok zor.Rakipleri oldukça güçlü yapımlar.Fakat dizi Sbt de ilk 20 de yer alırsa başarılı sayılabilir...

bence de fanları olan dizilerle kapısması biraz zor gorunuyor. yani en azından ilk 2 nin garanti olmayacagını garanti edebilirim.ama umarım beni sasırtır cunku izlemeyi dusunuyorum

Bence işi zor. Kurtlar Vadisi Pusu ( çocuklar ve erkekler ) , Fatmagül'ün Suçu Ne ( kadınlar ) varken fazla izlenileceğini sanmıyorum. 13. bölümde final yapacaktır bence

Bence işi zor. Kurtlar Vadisi Pusu ( çocuklar ve erkekler ) , Fatmagül'ün Suçu Ne ( kadınlar ) varken fazla izlenileceğini sanmıyorum. 13. bölümde final yapacaktır bence

Kurtlar Vadisi Pusu çocuklar tarafindan izlenmiyordur bence.. Çocuklar o aksam'da Alemin Kirali'ni izliyorlardir..

çocuklar tarafından izlenmiyor mu
5 erkek çocuğundan 4'ü seyrediyor

sen hollandadasın ben türkiyedeyim seyrettiklerini çok da iyi biliyorum o yaştaki çocuklar ben polatım sen mematisin falan deyip geziniyorlar ortalıkta

sen hollandadasın ben türkiyedeyim seyrettiklerini çok da iyi biliyorum o yaştaki çocuklar ben polatım sen mematisin falan deyip geziniyorlar ortalıkta

Hiçbir alakasi yok bence Hollanda'da yasadigimdan.. Bundan sonra da böyle karsilasmalar yapmasan daha sevinecegim.

off delirecem ben diyorum ki sen türkiyedeki olayları benden daha mı iyi bileceksin çocuklarımızın çoğu kurtlar vadisini seyrediyor tmm mı anket aç herkesin fikrini öğren istersen

off delirecem ben diyorum ki sen türkiyedeki olayları benden daha mı iyi bileceksin çocuklarımızın çoğu kurtlar vadisini seyrediyor tmm mı anket aç herkesin fikrini öğren istersen

Tamam Aykut senin dedigin olsun
Sen daha iyi bilirsin

tabi daha iyi bilicem
çünkü bizim okullarda eskiden 1. 2. sınıf çocukları kurtlar vadicilik oynuyordu