m.u.c.k facebook sayfası!!!

Hafız

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
342
Puanı
205
muck dizisinin facebook sayfası 56.318 oldu!

reytinglerede yansır bnde şaşdım kaldım 😡

MUCK dizisi bence tutmaz çünkü leyla ile mecnununda o kadar hayranı var ama reytingleri berbattı.

arkadaslar muhtesem yüzyıl star geçince çarsambaya koyarsa tutma olsaligi ihtimalinin olduguna olsalık vermiyorum ben bnce pazartesi pt1 baskı olamaz

muck kim ne derse desin kesin perşembe gnü olcak show uzun zamandır bu gnü doldurmayı bekliyor ve aklı sıra muck dizisinin tutcağını sanıyor.. ben izlemeyi düşünüyorum ilgimi çekti çnkü ama oyuncu kadrosu baya bi yoğun alışmak zor olur bırakmak zor olur cinsinden yapmışlar ilk bölümü kmse izlemezse zaten bi dahda izleneceğini sanmıyorum... merakla bekliyoruz diziyi..

haa bide o sayfanın fanları genelde haluk piyes ağırlıklı... yani diziyi takip edeceklerse halk piyes var diye 😛

benim cok ilgimi cekti. yani fragmanları diger dizilere gore kessinlikle cok farklı. ve genclik dizisi olmasıda ayrı bir yon. sinan cetin yeni oyunculara agırlık vererek düzenlemis kadroyu. bedük ve haluk piyes hayranları izlettirebilir. sahsen ben izlemeyi dusunuyorum. muckk

bnimde ilgimi çekti ama ilgisi çeken nedense çok nadir
bnde pek tutacağını sanmıyorum ama ynede izlicem sonuna kadr

bnimde ilgimi çekti ama ilgisi çeken nedense çok nadir
bnde pek tutacağını sanmıyorum ama ynede izlicem sonuna kadr

yani bence biraz daha gec baslayabilirdi. yani bu yaz biticek bir cok dizi olucak tüm kanallarda. o boslugu iyi degerlendirebilirdi. ama bakıp gorucez. bence tutma ihtimali var tabi cok yüksek olmasada

Bence ilginç degil.. Dizinin tanitimlari çok çok basarili.. Özellikle son tanitimi

Bence ilginç degil.. Dizinin tanitimlari çok çok basarili.. Özellikle son tanitimi

bu yüzden ilginç diyoruz zaten... ancak ben bu dizide bi kalabalık oyuncu kadrosu grdüm.. yani diziye ısınmak zor olacak... umarım tutar ama herkes gbi benimde umudum yok.. galiba sinan çetin çok byk bi hayal kırıklığına uğrayack ve diziyi bitirecek.. inş. tutarrr ama vadiden fatmagülden vakit kalırsa

sinan cetin icin tatmin ettiri reytingler yeterli olucaktır. artık reytingle pek ugrasmayan bir insan. ortaya yeni yıldızlar cıkartmak icin calısıyor. yani reyting icin dizi yapmıyor artık. dedigim gibi tatmin edici reytingler yeterli olucaktır diye dusunuyorm

sinan çetin için yeterli olacak olan ratingler show için yetrli olurmu orası merak konusu.. zaten muck dizisi büyük ihtimalle gün akşam oldu 2 olcak
ben severek izlerimde diğer izleyiciler bu konuda bizle aynı fikirde değil

M.U.C.K. dizisinin gününü çok merak ediyorum..

M.U.C.K. dizisinin gününü çok merak ediyorum..

ustura kemal çarşamba başlarsa show bu diziyi perşembeye atcak... cuma pt2 veya salı pt2de olabilir... hababam uzay ve eve düşen yıldırım dizisiyle tıms productionsun yeni dizisi uyuyanlar da girecek araya.. 😛 bakalımm ne olcak bu dizilerin ratingi hagisi tutar hangisi biter