Müzik Dünyasını Yerle Bir Eden Dava

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,831
Puanı
1,061
19 yaşındaki Çetin Tazeler isimli genç, annesi ve babası aracılığıyla birçok isme dava açtı; gerekçe ise şarkılarının çalınması.

10 yaşında gittiği konserde Teoman ile tanışması ile başlayan olayda Gülşen, Berksan,Ozan Çolakoğlu ve Sinan Akçıl, Çetin Tazeler'in şarkılarını çalmakla suçlanıyor. 1996 doğumlu gence ait olduğu iddia edilen şarkılar arasında:
acısı bile bal, aşk cinayet sever, aşk, kendine müslüman, tesir altında, saklandım izlerinde, ırgalamaz beni, ara sıcak, yatcaz kalkcaz ordayım, aşktan sabıkalı, bir bela, hasta, kraliçe, dön bana, mavi mavi, dev dalga, bize yeter, fark atıyor, her şey güzel olacak, gelemiyorum yanına, dönme dolap bulunuyor.

Teoman'dan sonra Hande Yener'in ulaştığı gencin açtığı davada;Kemal Doğulu,Sinan Akçıl,Gülşen,Murat Boz,Ozan Çolakoğlu,Murat Dalkılıç,Berksan gibi isimlerin adı geçiyor. Murat Boz ise gencin haklı olduğunu ve aileyi desteklediğini söyledi:

”“Sizin alacağınız intikam Gülşen ve Sinan Akçıl’dan. Daha sonra Sıla! Mahkemede ifade verirsem ifade de Çetin yana olur zaten.”

eGlrM2FrMTI=_o_sinan-akl-hande-yener---atma-video-klip-2011.jpg

@destere @Çiğdem- @sürgünüm @Almila @hayret bi şey @GunesinOglu @Ahmad @denizz19 @sokak sanati @Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı @EFE UYSAL @Tzira @OzaN @BesaleT

19 yaşındaki Çetin Tazeler isimli genç, annesi ve babası aracılığıyla birçok isme dava açtı; gerekçe ise şarkılarının çalınması.

10 yaşında gittiği konserde Teoman ile tanışması ile başlayan olayda Gülşen, Berksan,Ozan Çolakoğlu ve Sinan Akçıl, Çetin Tazeler'in şarkılarını çalmakla suçlanıyor. 1996 doğumlu gece ait olduğu iddia edilen şarkılar arasında:
acısı bile bal, aşk cinayet sever, aşk, kendine müslüman, tesir altında, saklandım izlerinde, ırgalamaz beni, ara sıcak, yatcaz kalkcaz ordayım, aşktan sabıkalı, bir bela, hasta, kraliçe, dön bana, mavi mavi, dev dalga, bize yeter, fark atıyor, her şey güzel olacak, gelemiyorum yanına, dönme dolap bulunuyor.

Teoman'dan sonra Hande Yener'in ulaştığı gencin açtığı davada;Kemal Doğulu,Sinan Akçıl,Gülşen,Murat Boz,Ozan Çolakoğlu,Murat Dalkılıç,Berksan gibi isimlerin adı geçiyor. Murat Boz ise gencin haklı olduğunu ve aileyi desteklediğini söyledi:

”“Sizin alacağınız intikam Gülşen ve Sinan Akçıl’dan. Daha sonra Sıla! Mahkemede ifade verirsem ifade de Çetin yana olur zaten.”

Ekli dosyayı görüntüle 47534

@destere @Çiğdem- @sürgünüm @Almila @hayret bi şey @GunesinOglu @Ahmad @denizz19 @sokak sanati @Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı @EFE UYSAL @Tzira @OzaN @BesaleT
ergeni destekliyorum her türlü:) çetin tazecik daha hayatının baharında neler pırtlamış insan çalmaya kıyamaz acımasızlık resmen :))

İlgi çekmeye çalışan bir çocuk herhalde ya da psikolojik sorunları olabilir. :D
deliller arasında sinan akçılın paylaşımları da var ziynet sali ile söylediği şarkıyı ben yaptım diye 2013 te paylaşmış ama bu çocuk 2011 de facede paylaşmış sinan akçılın paylaştığı metindeki yazı bu çocuğun yazısıymış kanıtlamışlar galiba.:D

Allah Allah çok garip. :D Sıla'da iddialar arasındaymış.
Hadi diğerlerinin ne olduğunu biliyoruz zaten. :A

Valla çok büyük bir iddia ortaya atmış ama sanki bana da yalanmış gibi geliyor. İspatlaması için çok büyük kanıtlara gerek duyacak ve haklı çıktığı zaman birçok sanatçının itibarını yerlebir etmesi çok olası. Ne olacak işin sonu merak ettim.

eğer doğruysa sözlerim gçerlidir gülşen sen çaldığın bir şarkıyı nasıl mustafa sandala ben yazdım diye verirsin bizim şarkızımızın bu kötü olayda isminin geçmesi bile rezalet tesir altında bence mustim sende şu cadoloza güzel bir dava açta görsün çaldığı şarkıyı hava atarak sana vermeyi bu şeye benziyor ayol çaldığın leptobu birisine hediye etmeye benziyor bu çirkin olaya mustimin şarkısının ismini geçemini sağlayan gülşene mustimdende bir dava bekliyorum:ppp: gülşende çocuğu iyi sömürmüş yatcaz kalkcaz falan:F

eğer doğruysa sözlerim gçerlidir gülşen sen çaldığın bir şarkıyı nasıl mustafa sandala ben yazdım diye verirsin bizim şarkızımızın bu kötü olayda isminin geçmesi bile rezalet tesir altında bence mustim sende şu cadoloza güzel bir dava açta görsün çaldığı şarkıyı hava atarak sana vermeyi bu şeye benziyor ayol çaldığın leptobu birisine hediye etmeye benziyor bu çirkin olaya mustimin şarkısının ismini geçemini sağlayan gülşene mustimdende bir dava bekliyorum:ppp: gülşende çocuğu iyi sömürmüş yatcaz kalkcaz falan:F
bence bu işe karışan sıla muscisurvivordan diskalifiye edilmeli :A
bu arada bu çocuk pompy olmasın 10 yyaşında neler yazmış 19 yaşına ka :F

bence bu işe karışan sıla muscisurvivordan diskalifiye edilmeli :A
bu arada bu çocuk pompy olmasın 10 yyaşında neler yazmış 19 yaşına ka :F
yazık gerçekten tabi doğruysa geçerlidir sözlerimiz bununda altını çizeyimde hemen atlamasınlar :F

ahh ne varsa @Bully ve bnim heriflerde var vlla mustafa sandal ve serdar ortaç dışındakılerde bestecimi bizim adamlar şuan ünlüyüm diye kasılanların çoğunu verdiği aşrkılarla ünlü yapmıştır şimdiki nesil şarkıcılar ne yapıyor küçüçük çocuktan şarkı çalıyorlar gülşen birde utanmadan mustiye veriyor belkide senin için yazdım diye:F

yazık gerçekten tabi doğruysa geçerlidir sözlerimiz bununda altını çizeyimde hemen atlamasınlar :F

ahh ne varsa @Bully ve bnim heriflerde var vlla mustafa sandal ve serdar ortaç dışındakılerde bestecimi bizim adamlar şuan ünlüyüm diye kasılanların çoğunu verdiği aşrkılarla ünlü yapmıştır şimdiki nesil şarkıcılar ne yapıyor küçüçük çocuktan şarkı çalıyorlar gülşen birde utanmadan mustiye veriyor belkide senin için yazdım diye:F
yıldızım da tabi :bhr:

yıldızım da tabi :bhr:
sezen aksu yıldız tilbe daha örnekler çoğalır ben bizim çocukluk dönemden yetişen şarkıcılar için söyledim o jenerasyondan mustiyle serdar ön pilanda çünkü tarkan bile sezen ve yıldız sayesinde birazda buralarda :F:F:F

murat boz da suçlanıyor ama çocuğa destek oluyormus haklı diye ben orasını anlamadım ayoll :F:F:F

Uydurma haber :A zaten @xemrexxx in actigi haberden ne beklersin troll yapmis yine :F
aa bilemem ismi geçen hiçbir şarkıcı yalanlayamadı özellikle gülşende yalanlamadı yatcaz kalkacaz tesir altında falan şöyle bir şarkı listesine baktığımızda en çok ilgi gören şarkılar hep gülşende olduunu görüyoruz en zararlı o çıkar bu işten :A :A :A

aa bilemem ismi geçen hiçbir şarkıcı yalanlayamadı özellikle gülşende yalanlamadı yatcaz kalkacaz tesir altında falan şöyle bir şarkı listesine baktığımızda en çok ilgi gören şarkılar hep gülşende olduunu görüyoruz en zararlı o çıkar bu işten :A :A :A
Kaale bile almamistir Gülsen'im bu terbiyesizi ayrica hic de zararli cikmaz Bangir Bangir bunlarin hepsine bedel :A