Müziğin Yolculuğu 9.Bölüm (2002 Yılının Hit 20 Parçası)

Sizce Yılın Şarkısı Hangileri ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Bende nedense fazla yer edinememiş
2003'te Dudu gelecek o zaman duygu patlaması yaşarım konuda.

Bende nedense fazla yer edinememiş
2003'te Dudu gelecek o zaman duygu patlaması yaşarım konuda.
hhahaah evet 2003 yılıda bomba gibi olucak ama sus şimdi 1 yıl bekle daha 2003 yılı gelmedi geleceğimi görüyorsun sen tövbe tövbe

Aynen hangi dağda kurt öldü de sen Serdar'a oy attın acaba
Fox tvde yeni yayınlanan bir şarkı yarışmasında Serdar ile Kibariye nin juri olduğu yarışmada Serdar Bilsemki adlı şarkıyı söyledi o programı izledim..Serdar'ın en iyi şarkısı bilsemki,yaz yağmuru bu şarkıların hatrına oy kullanayım dedim
bir defada olsa dağda bir defacık kurt ölmüş oldu artık

Hareketlide karabiberim slowda bilsemki

pazar 23:00 biticek anketi uzun tuttum millet bakabilsin diye

@xemrexxx in teyzesinin 1 şarkısını geçebildik ama diğerİ hala üstümüzde

@Bully
teyzesi Yildizmi kiz ?? ben onun kazanmasini daha cok isterim

eger oylamamda ekleme yapmasaydim onuda gecemezdiniz

@yader kiz Yildizimiz burda
oylamayi unutma

ama tabi Mustiyide severim. kim alirsa alsin sorun degil

@yader

Bu listede hakikaten çok iyi şarkılar bulunuyor tamamıda çok iyi şarkılardı oylamada 10 tane şarkı seçimi yaptım
evet 2001 yılıyla vitesi arttırdık 2002 de efsane şekilde devam ediyor 20 şarkı seçiyorum ayrıdan 2 bonus aldım bu hafta ve liste dışı kalan 10 şarkı daha sayarım hepside yıla ayrı ayrı damga vuran şarkılar şimdi yılda 1 tane doğru dürüst hit buldukmu bangır bangır gibi tatmin oluyoruz ve yaz iyi geçti diyoruz 1 şarkıyla ayoll

Şu ana kadar listede yayınlanan şarkılarda sanırım bu liste çok iyiydi öbürleri ile oranla 90 larda da iyi liste çıkmıştı aslında ama 2002 çok fazla iyiydi ayrıca liste dışı birçok iyi şarkıda bulunuyor çok haklısın oldukça başarılı bir liste olmuş

haklısın 90lı yıllardanda 1994 ve 1996 süperdi

aslında öyle bir bakıyorum eski yıllrı güzel kılan sadece pop şarkılar yok rock müzik ve türk halk müziği şarkıları pop şarkılar kadar yıllara damga vurmuş 2010 dan sonra pop dısında müzik yapamıyoruz ayoll kral tv müzik ödülleride oyüzden bitti sanırım kategori yok

Poptan tüm tarzlar iyiydi şarkıların çok başka bir büyüsü bulunuyordu ilk kral müzik ödülleri başladığında da çok çok kaliteliydi,dediğin gibi artık o tarz şarkılar yapılmayınca da kral müzik Ödülleri'de bitmiş oldu..o şarkıların büyüsü çok başkaydı,şimdiki şarkıların birçoğu onların yetini tutmuyor

Çok eğlenceli şarkıların oldugu bir yıl olmuş. Sen Yoluna Ben Yoluma, Acemi Balık, Bir Bulsam ve Pazara Kadar her yerde duyduğumuz şarkılardı. Nil'in Özgür Kız olarak patladigi ve bence kariyerindeki en iyi albümünü yaptığı yıldı. Neler Oluyor Bize ise bence yılın en iyi şarkısıydı. Ona ve bir kaç şarkıya daha oyumu verdim. Emeğine sağlık @Çiğdem-

6 şarkıya oy verdim ama içlerinden en meşhuru şüphesiz Petek Dinçöz ve Mustafa Sandal'ın şarkıları, hala da dinlenen şarkılar. Keza XL da çok hit bir parça olmuştu Avrupa Yakası'nın bir bölümünde dinlemiştim sanırım.

Emeğine sağlık.
@Çiğdem-

Çok teşekkürler öncelikle
anketide oylarmısın @soo

Mustici olarak gurur duyduğum bir yıl tabi @mrt-06 kral tv günde 5 öğün yayınlıyordu nerdeyse pazara kadar tv olmuştu oyıl kral tv
@Bully

Oylarimi degistirdim.
tabiki sadece 3 şarkiyla sınırlı kalmayacaktı.
Yildiz Tilbe Haberin olsun
Mustafa Sandal
Serdar Ortac
Ilhan Şeşen ve
Hande Yeneride ekledim

oylarını değiştiremezsin sen benimi kandırdın benim adaylara oy vereceğini söylemiştin giderken? gelirken nolduda oy değiştiriyorsun

@Çiğdem- ilk oylar geçerli dosinin değiştirdiği oyları geçersiz sayman lazım

oklava korkusu insana neler yaptırıyor
ama senden beklerdikki oklavaya rağmen gerçekleri dile getirip berbat olmuş demendi ? boşuna beklemişiz hogathanın kurbiş kardeşinden ne bekliyorsak kabahat bizde

aa destoşcum senin adaylara oyum geçerli daha sözunden çıkmadim daha
sadece ekleme yaptim.

bu arada gözluk için teşekkurler. ben severim