Müziğin Yolculuğu 4.Bölüm (1997 Yılının En Hit 20 Parçası)

Lise yıllarım, abim Kartal 1.6'sini bırakıp askere gitmişti o yılların en moda otomobili.
Ben de okulun kapısında Tarkan ve Sibel Can'ın parçasıyla cıstık cıstık kızlara hava atardım.

Lise yıllarım, abim Kartal 1.6'sini bırakıp askere gitmişti o yılların en moda otomobili.
Ben de okulun kapısında Tarkan ve Sibel Can'ın parçasıyla cıstık cıstık kızlara hava atardım.
kerim tekine ne diyorsun cnm

Şarkıyı biliyorum da Kerim Tekin'i çıkaramadım.
ben bile tanıyorum ayoll 6 yaşındayım bu dönemde kerimi ve tarkanı kral tvde en çok dinlediğim şarkıcılardı

98 yılında trafik kazasından ölmüştü malesef 23 yasında

sen diğer forumdakılerden daha büyüksün bilmen lazım aslında

Yaş ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Benim bugünde tanımadığım birçok şarkıcı vardır. En azından şarkılarını biliyorum, sanatçı olmak böyle bir şey işte. İster şarkıcı ol ister sinemacı, ölüp gittiğinde de eserlerin ömür boyu yaşıyor.

Bir önceki şarkılara oranla popüler olan şarkılar daha az olsada çok iyi şarkılar bulunuyor..liste sıralamamı daha sonra yapacağım..@Çiğdem- emeğine sağlık

Bence 90'lı yılların pop müzik açısından son güzel yılı 1997. 98-99'daki şarkıları çok sevmem nedense, o yılların rock parçaları daha iyidir bence.

Tarkan'ın ''Şımarık'' şarkısı zaten efsanedir, listenin en gözdesi olmuş.

Özcan Deniz'in ''Yalan Mı'' şarkısı da güzeldi, bu şarkıyı biliyordum ama Özcan Deniz'in söylediğini bilmiyordum.

Candan Erçetin'in ''Yalan'' şarkısını çok severim, hala dinlediğim bir şarkıdır.
''Dünyada ölümden başkası yalan...''

Reyhan Karaca'nın ''Sevdik Sevdalandık'' şarkısı da çok güzeldir, nerede o güzel şarkılar?

Levent Yüksel'in ''Bi Daha'' şarkısın ilk kez duydum, aslında yabancı gelmiyor ama ilk kezdi sanırsam. Hoşuma gitti.

Sibel Can'ın ''Padişah'' şarkısı da yine mükemmeldir, kadına her tarz yakışıyor gerçekten.

Göksel'in ''Sabır'' şarkısı o kadar eski miymiş yav, güzel şarkıdır da ben bu kadar eski olduğunu bilmiyordum.

Deniz Seki'nin ''Kop Gel'' şarkısı da mükemmeldir, o şarkıya yapılan yorumlar bence daha güzel tabii.

Baya güzel bir sezonmuş, arkadaşlar için sönük olsa da benim için güzel şarkıların olduğu bir liste olmuş. Eline, emeğine sağlık @Çiğdem-

tşşk ederim öncelikle cnm

aa bi daha şarkısını ilk duyman şşırtıcı çok popüler bir şarkıydı tekli albüm olmasına rağmen yılın en çok satan albümü olmuştu şarkı baya popülerdi ama geç olsun güç olmasın programımız sayesinde dinlemiş oldun