kerim tekine ne diyorsun cnmLise yıllarım, abim Kartal 1.6'sini bırakıp askere gitmişti o yılların en moda otomobili.Ben de okulun kapısında Tarkan ve Sibel Can'ın parçasıyla cıstık cıstık kızlara hava atardım.
Şarkıyı biliyorum da Kerim Tekin'i çıkaramadım.kerim tekine ne diyorsun cnm
ben bile tanıyorum ayoll 6 yaşındayım bu dönemde kerimi ve tarkanı kral tvde en çok dinlediğim şarkıcılardıŞarkıyı biliyorum da Kerim Tekin'i çıkaramadım.
Yaş ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Benim bugünde tanımadığım birçok şarkıcı vardır. En azından şarkılarını biliyorum, sanatçı olmak böyle bir şey işte. İster şarkıcı ol ister sinemacı, ölüp gittiğinde de eserlerin ömür boyu yaşıyor.ben bile tanıyorum ayoll 6 yaşındayım bu dönemde kerimi ve tarkanı kral tvde en çok dinlediğim şarkıcılardı
98 yılında trafik kazasından ölmüştü malesef 23 yasında
sen diğer forumdakılerden daha büyüksün bilmen lazım aslında
tşşk ederim öncelikle cnmTarkan'ın ''Şımarık'' şarkısı zaten efsanedir, listenin en gözdesi olmuş.
Özcan Deniz'in ''Yalan Mı'' şarkısı da güzeldi, bu şarkıyı biliyordum ama Özcan Deniz'in söylediğini bilmiyordum.
Candan Erçetin'in ''Yalan'' şarkısını çok severim, hala dinlediğim bir şarkıdır.''Dünyada ölümden başkası yalan...''
Reyhan Karaca'nın ''Sevdik Sevdalandık'' şarkısı da çok güzeldir, nerede o güzel şarkılar?
Levent Yüksel'in ''Bi Daha'' şarkısın ilk kez duydum, aslında yabancı gelmiyor ama ilk kezdi sanırsam. Hoşuma gitti.
Sibel Can'ın ''Padişah'' şarkısı da yine mükemmeldir, kadına her tarz yakışıyor gerçekten.
Göksel'in ''Sabır'' şarkısı o kadar eski miymiş yav, güzel şarkıdır da ben bu kadar eski olduğunu bilmiyordum.
Deniz Seki'nin ''Kop Gel'' şarkısı da mükemmeldir, o şarkıya yapılan yorumlar bence daha güzel tabii.
Baya güzel bir sezonmuş, arkadaşlar için sönük olsa da benim için güzel şarkıların olduğu bir liste olmuş. Eline, emeğine sağlık @Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?