Herkese 96 yılından merhabalar tam anlamıyla altın çağ olmuş seçimlerde ilk defa zorlandım ama beğeneceğinizi umuyorum keyifli dinlemeler
Mustafa Sandal - Araba : Şüphesiz 90lı yılların en iyi şarkısı,türk pop müziğine bukadar etki eden başka şarkı çıkmadı. Tam 40 hafta yani 1 yıla yakın müzik listelerinde zirvede kalıp kasırga etkisi yaratmıştır. Musti arbaya bir single albüm birde fas marakeşte 2.bir klible 2000lı yılında şarkı tekrar popüler olup avrupaya açıldı. 2003 yılında seven albümünde bir 3.klip daha çekilen şarkı yaklaşık 7 yıl tazeliğini korudu Kral Tv Müzik ödüllerinde 96 yılının en iyi şarkısı seçilirken, mustiyede en iyi pop erkek sanatçı ödülünü kazandırdı.
Gülşen - Be Adam : Günümüzün en gözde kadın şarkıcılarından biri olan Gülşen'in ilk albümünün ismini taşıyan şarkıdır, büyük ilgi görmüş klipte pijamalı halleriyle görünen gülşen pijamalı kız lakabıyla konuşulmuştur.
Ferda Anıl Yarkın - Sonuna Kadar : 90lı yıllarda sürekli giydiği siyah giysilerle dikkat çekmiş,bir Mustafa Sandal şarkısı olan Sonuna Kadar 96yılının arabadan sonra en unutulmaz şarkılarından olmuştur.
Serdar Ortaç - Ben Adam Olmam : 94yılında Karabiberim ile çıkış yakalayıp , 2.albümünde'de yine hareketli şarkı olan Ben Adam olmam ile çıkışını sürdürmüş kral tv ödüllerinde pop erkek dalında yarışmıştır.
Sezen Aksu - Seni Yerler : on üçüncü albümü olan Sezen Aksunun en dikkat çeken şarkılarından olmuş farklı klibide ilgi görmüştür.
Kenan Doğulu - Kandırdım : üçüncü albümü olan Doğulunun 2.klip çektiği şarkısı olmuş asıl çıkışını ve patlamasını bu kliple yapmış şarkı büyük ilgi görmüştür. en iyi pop erkek dalında yine yarışmıştır.
Sibel Bilgiç - Alışamadım : şarkı büyük ses getirmiş, Alışamadım o yılın en çok dinlenen Türk pop şarkılarından olmuş, şarkıcı iyi bir kariyer çıkışı yapmıştır.
Özlem Tekin - Aşk Herşeyi Affedermi : İlk albümünün en ses getiren şarkılarından olmuş kral tv ödüllerinde en iyi çıkış yapan kadın şarkıcı seçilmiştir.
Yıldız Tilbe - El Adamı : 3.Albümüylede büyük ses getiren Tilbe , 96 yılında'da El Adamı şarkısıyla dilden dile dolanmaya devam etmiştir.
İbrahim Erkal - Canısı : 3.Albümünden 2.klip çekilen şarkı ,klip çekildikten sonra albüm satışları patladı haftada 2 bine satmaya başladı. kral tv ödüllerinde Arabesk erkek seçilen ibrahim ,şarkıda en iyi şarkı sözü ödülü aldı Canısı adında bir film çekildi reytingleri gün 1.cisi oldu star tvde yayınlandı.
Çelik - Yaman Sevda : Çelik 3.albümüylede ilgi görmüş Yaman Sevda şarkısı yılın en çok dikkat çeken şarkılarından olmuştur
Asya - Beni Aldattın : 2.Albümünün çıkış parçası olan Beni Aldattın bir Mustafa Sandal şarkısı olup 96 yılının önemli şarkılarından olmuştur klibide dikkat çekmiş asya kral tv ödüllerinde pop kadın dalında yarışmıştır.
Ayna - Ceylan : Grubun ilk klib şarkısı olup rahmetli Cemil Özeren'e sözleri aittir. Ceylan şarkısı albümün en önemli şarkılarındn olmuş kral tv ödüllerinde Ayna en iyi grup ödülünü almıştır.
Ahmet Kaya : Acılara Tutunmak : ilk kez 1985 yılında seslendiren Kaya , 96 yılında yeni versionuylada ilgi görmüş kral tv ödüllerinde yine özgün müzik ödülünü almıştır. Adele'nin Milllion Years Ago şarkısının ezgileri acılar tutunmaktan alınınce şarkı günümüzdede tekrar popüler olmuştur. Msg Ahmet Kayanın ailesini haklı bulup Adeleye dava açma hakkı vermiştir.
Yaşar - Divane : ilk albümünün en önemli ses getiren şarkılarından olmuş Yaşar, Divane ile yılın çıkış yapan erkek şarkıcı ödülünü kazanmıştır. Kral tv ödüllerinde
Şebnem Ferah - Yağmurlar : İlk albümü olan Şebnem Ferahın türkiyenin rockmüziğe bakış açısının olumlu yöne çevrilmesinde öbcülük yapmıştır , Yağmurlar şarkısı'da yılın dikkat çekenlerinden olmuştur.
Ebru Gündeş - Deli Divane : Gündeş 96 yılındada en iyi türk sanat kadın dalında kral tv ödüllerinde ödül almış şarkı ayrıca en iyi beste ödülünüde almıştır.
Metin Özülkü - Seninle Olmak Varya : En iyi şarkı sözü ödülü dalındada yarışan şarkı büyük ilgi görmüştür yıllar sonra Bayhan yorumuyla pop star'da tekrar popüler olmuş şarkıdır
Ferdi Tayfur - Çeşme : Tayfurun klasikleşmiş eserlerinden birisi olan şarkı 96 yılında yeni versionla yeni bir klib çekilmiş tekrar popüler olmuştur
Seda Sayan - Ah Geceler : Arbesk Dalında kral tv ödüllerinde en iyi kadın seçilen Seda, Ah Geceler şarkısıyla 96 yılında büyük ses getirmiş şarkı yılın şarkısınada aday olmuştur.
@Bully @GunesinOglu @hayret bi şey @denizz19 @yatutarsa @cevaa @Billy Kane @EFE UYSAL @vadikızı @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @cookies @ABAY_06 @papuleoo @china_shangai @sürgünüm @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @soo @Forumdash @MEnes @Doğu @destere @BesaleT @OzaN @sürgünüm @Yiğitt @yigit_00 @Titanium @tolgab @turkuazz @eskici @DarkLeqenD @S.G.A.T. @MayısKralı @-potterhead-
Son düzenleme: