- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
Ben apartman da yaşamış biri olarak müstakil bir evi tercih ederdim ya sizler?
Kan ve Gül'deki gibi mütevazi hayatı seviyorsun ama bu hayata geçersen mutlu olmazsın dosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiApartman
İlginç.
Hayatım apartmanlarda yaşayarak geçti.Kan ve Gül'deki gibi mütevazi hayatı seviyorsun ama bu hayata geçersen mutlu olmazsın dosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Müstakil deprem gibi durumlar için daha güvenli. Üstelik çevrende diğer evler de olurHayatım apartmanlarda yaşayarak geçti.
Müstakil ev tek bina galiba?
Ben Villada da oturmak istemiyorum misal ve daire oluncada giriş ve 1. Kat istemeyen biriyim. Bununda sebebi güvenlik açısından. Rahatsızlık duyarım.
Deprem bölgesinde kalmıyorum. Şuan ki mevcut dairemde 3 katlı binada. Burada satılık evler genelde villa ve bundan dolayı alma taraftarı olmadım hiç.Müstakil deprem gibi durumlar için daha güvenli. Üstelik çevrende diğer evler de olur
Hayır apartman uygun değil...
Hayatım apartmanlarda yaşayarak geçti.
Müstakil ev tek bina galiba?
Ben Villada da oturmak istemiyorum misal ve daire oluncada giriş ve 1. Kat istemeyen biriyim. Bununda sebebi güvenlik açısından. Rahatsızlık duyarım.
Kafan daha rahat olur, ısıtma vb. problemleri olmazDeprem bölgesinde kalmıyorum. Şuan ki mevcut dairemde 3 katlı binada. Burada satılık evler genelde villa ve bundan dolayı alma taraftarı olmadım hiç.
Apartman olarak içine sinen satılırsa düşünürüm ilerde.
O eskidenmiş ya şimdi her allahın günü duş alıyoruz😉Müstakil ev der geçerim yaşaması çok güzel bilmeyenler vardır belki yani banyo günleri hep pazar günü olurdu 😁
Öyle oluyor tabiiO eskidenmiş ya şimdi her allahın günü duş alıyoruz😉