Müstakil Bir Ev mi Yoksa Apartman Hayatı mı?

Müstakil mi & Apartman Hayatı mı?

• Müstakil Ev

Oy: 12 80.0%
  • Apartman Hayatı

Oy: 3 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

AteşBöceği

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,666
Puanı
410
Ben apartman da yaşamış biri olarak müstakil bir evi tercih ederdim ya sizler?

• Beğendim
Reactions: Angelica and STAR
Müstakil ev diyorum çünkü extra bir rahatlığı oluyor , sonuçta apartmanda tanımadığımız kişiler var. Bir de müstakil evin bahçesi olursa daha güzel olur. 🙂

• Harika
Reactions: AteşBöceği
Müstakil evde ev sahibi olarak yaşamamış olanlar için hep çok daha cazip görünür ama kesinlikle kendine has zorlukları olan bir yaşam stili. Eğer evde hizmet için yardımcınız yoksa müstakil evde yaşamak için bile zaman harcamanız gerekir. Sürekli yeni problemler çıkıyor çünkü...

Bence içinde güzel ve büyük bir bahçesi ve konuşup anlaşabildiğin komşuların olduğu sürece apartman hayatı daha güzel. Müstakil evin bahçesi, eğer ev büyükse kendisi büyük bakım ister. Ve sitede yaşamıyorsan yanında bir ses yok, yalnızsın...

Yani şahsen ben oturduğum evimi bırakıp müstakil bir eve gitmem.

Eski evimiz müstakildi bahçesi balkonu da vardı bence gayet iyiydi. Müstakil bence net daha iyi.

Hayatım apartmanlarda yaşayarak geçti.
Müstakil ev tek bina galiba?
Ben Villada da oturmak istemiyorum misal ve daire oluncada giriş ve 1. Kat istemeyen biriyim. Bununda sebebi güvenlik açısından. Rahatsızlık duyarım.
Müstakil deprem gibi durumlar için daha güvenli. Üstelik çevrende diğer evler de olur :A

Hayır apartman uygun değil...

• Beğendim
Reactions: Dosi
Müstakil deprem gibi durumlar için daha güvenli. Üstelik çevrende diğer evler de olur :A

Hayır apartman uygun değil...
Deprem bölgesinde kalmıyorum. Şuan ki mevcut dairemde 3 katlı binada. Burada satılık evler genelde villa ve bundan dolayı alma taraftarı olmadım hiç.
Apartman olarak içine sinen satılırsa düşünürüm ilerde.

Hayatım apartmanlarda yaşayarak geçti.
Müstakil ev tek bina galiba?
Ben Villada da oturmak istemiyorum misal ve daire oluncada giriş ve 1. Kat istemeyen biriyim. Bununda sebebi güvenlik açısından. Rahatsızlık duyarım.

Sana bu şarkıyı hediye ediyorum o zaman :A Villada oturacak gücün varsa oturursun boşver güvenliği :A

Deprem bölgesinde kalmıyorum. Şuan ki mevcut dairemde 3 katlı binada. Burada satılık evler genelde villa ve bundan dolayı alma taraftarı olmadım hiç.
Apartman olarak içine sinen satılırsa düşünürüm ilerde.
Kafan daha rahat olur, ısıtma vb. problemleri olmaz :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Yaşadığın ülkeye göre değişir. Türkiye'de 1 ay boyunca apartmanda tek başıma oturdum. Genel olarak kötü değildi ama kapıdan çıkarken komşuların seni durdurup 'Nereye gidiyorsun, görüştüğün biri mi var, evde kaldığın yok' gibi hesap soran söylemleri ister istemez can sıkıyor. Buralarda öyle bir durum yok ama olası bir gürültü sonrası apartman sakinlerinin seni uyarmak yerine polise haber vermesine ve polisin birden evini basmasına da şaşırmaman lazım. :A

Hem eksi hem artılarını karşılaştırırsak sorumluluk sahibi olan bireyler için müstakil evde oturmak daha mantıklı tabii ki.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Müstakil ev der geçerim yaşaması çok güzel bilmeyenler vardır belki yani banyo günleri hep pazar günü olurdu 😁

• Harika
Reactions: AteşBöceği
İstanbul'da apartmanın pek alternatifi yok gibi bir şey. Müstakil evlerin güvenlik sorunu var en başta.

Kaliteli insanların olduğu bir yerde yaşadıktan sonra apartman yaşamına çok da olumsuz bakmıyorum...