'Müslüm' Filmi TV'de İlk Kez Hangi Kanalda Yayınlanacak?

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19,832
Puanı
1,060

Ayla'nın yapımcısı Dijital Sanatlar'ın yeni filmi 'Müslüm'ün TV'de ilk kez yayınlanacağı kanal belli oldu!

Usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını beyazperdeye taşıyan filmin başrollerini Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Şahin Kendirci ve Erkan Can paylaşıyor.

'Müslüm' filmi TV'de ilk kez TV8'de ekranlara gelecek..

Daha dün yayına girdi bugün hemen TV'de yayınlanıyor

2019 sonbaharı ya da 2020 baharı yayınlanır gibi.

Sinemada izlenmeli bu film, ben gideceğim kısa sürede. FOX alır diye düşünüyordum filmi.

Gitmeyi düşünüyordum şimdi kesin gideceğim.
Ayla yüzünden FOX alır diye düşünüyordum ama Acun hemen kapmış. Tebrikler.

FOX'ta yayınlamalıydı. Lahmacunun kanalında kimse izlemez.

Sende içeriği boş ve gereksiz olan Jet Sosyete/Gülse Birsel konularını açmaya devam edersen aynısını bende yapacağım.
Yoo ben gayet içeriği dolu konular açıyorum. Daha önce 1-2 tane gereksiz görünen konu olabilir ama onlar dışında gayet mantıklı. Lahmacun güzel bir şeydir ama insan isimleriyle dalga geçilemiyor kurallar gereği.

Sana göre öyledir. Geçen haftalarda hergün Jet Sosyete konularından foruma gına gelmişti. Şuan arasam 5 tane rahat boş konunu bulurum.

Lahmacun güzel birşeyse bu bahsettiğim şahsı övüyorum anlamına geliyordur zaten. İstediğim gibi hitap edebilirim. Gören de babanın oğlu sanacak, rapor edersen de fanatiklikten kendini kaybetmiş der geçerim. O yüzden sakin ol şampiyon.

Ay neyse sana laf anlatana kadar sabah olacak o yüzden kendi halinde takıl.

Bu yayınlanana kadar Acun batar inş.