TV Mükemmel Çift

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Kanal D'nin bu akşam yayına girecek yeni dizisi.
Reklamları bana pek ümit vermedi ama sevdiğim bir oyuncu olan Tardu Flordun için izleyebilirim. (Bu akşam değil, ilerleyen zaman dilimlerinde:))

Tardu Flordun'un bir dizisi vardı küçükken :) beğenirdim onu onun hatrına bir bakıcam ama güzele benzemiyor pek.

Tardu Flordun'un bir dizisi vardı küçükken :) beğenirdim onu onun hatrına bir bakıcam ama güzele benzemiyor pek.

Evet evet hatırladım.Hatta şarkısı vardı hey yabancı söyle bana sen kimsin diye devam ediyordu hatta karete hocasıydı bir bayanla aynı evde kalmak zorunda kalıyordu.Tanışmaları merdivenden çıkarken çarpışıp kitapları toplamak ile oluyordu :D :D

Yakında sıkar milleti ben diyeyim.Sonuçta yazlık dizi ömür kısa.

Yazlık dizi diyip geçmemek lazım yıllardır devam eden yazlık diziler mevcut :)
Bahsettiğiniz dizi Evdeki Yabancı. Süper bi diziydi ya. Müziği hele süperdi :D Tüm zamanların en iyi 20 yerli dizi müziğine banko girer :)

Ha işte ondan ya :D Yazlık diziler kısa süreli oluyor.Uzun süreli devam edenlerde yaz kafası mantığıyla değil kış kafasıyla yazıldığı için uzun sürüyor :D

Belki bu da kış dizisi mantığıyla yazılmıştır :D
Geniş Aile de yaz dizisi olarak başlamıştı mesela :)

Yazımı kışa çevirme şimdi :D Geniş Aile'nin kadro çok güçlüydü aslında kış dizisiydi baktılar yatmasın bu senaryo yaz boşluğundan yararlanarak kullanalım dediler :D

Günü iyi bence başka bir zaman olsa bu kadar fazla izlenebilecek bir dizi olarak görmüyorum =)

Evet evet hatırladım.Hatta şarkısı vardı hey yabancı söyle bana sen kimsin diye devam ediyordu hatta karete hocasıydı bir bayanla aynı evde kalmak zorunda kalıyordu.Tanışmaları merdivenden çıkarken çarpışıp kitapları toplamak ile oluyordu :D :D

Yakında sıkar milleti ben diyeyim.Sonuçta yazlık dizi ömür kısa.

hatta banyoda küvette yatıyordu battaniye serip :D:D

Hatta kızın ailesi geliyordu da ailesine sevgilim demek zorunda kalıp aynı yatakta kalıyorlardı.Kızın kızkardeşi de Çocuklar Duymasın'da ki Duygu idi.O zamanlar daha bir yaramaz imiş :D

Evet evet :D Dizi dün gibi aklımda.Aralarını yapmaya çalışıyordu hatta :D Vay kereta