Müjde Selami Diziye Dönüyor !!!

şirin

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
11
Puanı
140
40340_129155457128669_120052364705645_163594_1151069_n.jpg

Selami Başka Bir Dizide Rol Aldığı İçin Çocuklar Duymasında Oynayamıyor...
Ama Selaminin Sözleşmesinin Bitmesine Az Bir Zaman Kaldı...
Gelecek Haftalardan İtibaren Selamide Dizide Oynayabilir..

Çok güzel haber gerçekleşirse iyi olur. Ama gerçekleşmeme ihtimali de yüksek bence. Çünkü Tuna rolüyle Volkan Severcan diziye dahil olacak Gönül'ün erkek arkadaşı olarak.

Selami'yi anarak dönüş kapısının açık olduğunu belirtiyorlar; ama ben pek sanmıyorum geri döneceğini. Arka Sokaklar devam ediyor ve birkaç sezon daha devam eder gibi gözüküyor. Belki konuk oyuncu olur birkaç bölümlüğüne :)

Selami'yi anarak dönüş kapısının açık olduğunu belirtiyorlar; ama ben pek sanmıyorum geri döneceğini. Arka Sokaklar devam ediyor ve birkaç sezon daha devam eder gibi gözüküyor. Belki konuk oyuncu olur birkaç bölümlüğüne :)
Ben öyle düşünmüyorum. Arka Sokaklar dizi olarak ömrünü tamamladı. Bir işi abarttığın zaman tutmuyor. İzleyici bunun farkında. 5.sezonunu tamamlayacak olan Arka Sokaklar'ın artık eski tadı yok. İlk bölümlerinde izlediğim Arka Sokaklar'dan çok farklı şimdiki. Çocuklar Duymasın ise yeni oyuncularla dünürlerle işi götürüyor. Sözleşmesi bitiyorsa devam ettirip bu işi uzatmanın bir anlamı yok. Çocuklar Duymasın reytinglerininde ''patladı gitti'' olabilmesi için Selami'nin diziye geri dönmesi şart. Zaten, Selami'nin Libya'da olduğunu biliyoruz. Malum Libya siyasi olaylarla kaynıyor. Bir sürü Türk, Türkiye'ye geliyor. Tahminimce Çocuklar Duymasın'ın sezon finalinde Selami diziye geri dönecek.

Ben öyle düşünmüyorum. Arka Sokaklar dizi olarak ömrünü tamamladı. Bir işi abarttığın zaman tutmuyor. İzleyici bunun farkında. 5.sezonunu tamamlayacak olan Arka Sokaklar'ın artık eski tadı yok. İlk bölümlerinde izlediğim Arka Sokaklar'dan çok farklı şimdiki. Çocuklar Duymasın ise yeni oyuncularla dünürlerle işi götürüyor. Sözleşmesi bitiyorsa devam ettirip bu işi uzatmanın bir anlamı yok. Çocuklar Duymasın reytinglerininde ''patladı gitti'' olabilmesi için Selami'nin diziye geri dönmesi şart. Zaten, Selami'nin Libya'da olduğunu biliyoruz. Malum Libya siyasi olaylarla kaynıyor. Bir sürü Türk, Türkiye'ye geliyor. Tahminimce Çocuklar Duymasın'ın sezon finalinde Selami diziye geri dönecek.
Arka Sokaklar'ın dizi olarak ömrü bitse de reyting olarak bitmemiş gibi gözüküyor. Ben, Arka Sokaklar'ı neredeyse hiç izlemedim. Şu an ne durumda olduğunu bilmiyorum ama reytingleri çok iyi... Ezel, Karadağlar gibi ses getiren dizilere bile büyük fark atıyor. Geçen sezon bu kadar çok izlenmiyordu... Geçen sezon orta halli reytinglerine rağmen bitirmedilerse bu sene hiç bitirmezler.
Birol Güven, Selami'yi yeniden Çocuklar Duymasın'a katmak için hazırda bekliyor. Hikaye zaten buna çok müsait. Ama Özgür Ozan, Arka Sokaklar bitmedikçe tamamen dönemez. Arka Sokaklar'ın reytingleri, Çocuklar Duymasın'a göre daha iyi durumda şu an.
Ben dönsün isterim tabi orası ayrı :):)

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy