Müjde Ar'dan Yeni Bir Dizi: "Bahtışen"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Ünlü oyuncu Müjde Ar yeni bir dizi projesiyle ekranlara geliyor.
2C2_mujde-ar-bahtisen.jpg

TV8'de yayınlanan 'Böyle Bir Şey Var Mı' programına katılan ünlü oyuncu, yeni projesi hakkında bilgi verdi. Müjde Ar, kendisinin yazdığı senaryonun en önemli karakterini annesi Aysel Gürel'den esinlenerek yazdığını söyledi. Senaryoyu yazarken Limon Yapım'dan teklif aldığını söyleyen Ar, "Bu teklifi kabul etmeyi düşünmüyordum ama benim yazığım senaryoyla örtüşen noktaları görünce kabul ettim" dedi. Müjde Ar'ın yazdığı senaryo ile Limon Yapım'ın senaryosunun karışımı olacak sitcom'un adı 'Bahtışen' olacak.

Maalesef artik sit-com'lar tutmuyorlar.. Hadi bakalim, hayirlisi diyelim.

Müjde Ar tutturur bu diziyi araya bi iffet sahnesi koyarlar tutar :D

Müjde Ar'ın 'Artiz Mektebi' adlı program'da verdiği gaflar onun hayran kitlesini düşürdüğünü düşünüyorum. Müjde Ar'ın dizisi 'Bahtışen'de ancak Oyuncular ve Senaryo güzel olursa tutabilir ama söylenildiği gibi sit-com yapımlar fazla önem verilmemeye başlandı. Bakalım dizi nasıl olacak. Ayrıntıları ileride öğreneceğiz.

Limon Yapim genellikle ATV'yle çalisiyor.. Bakalim bu dizide ATV'de mi ekrana gelecek ?

Müjde Ar'ın 'Artiz Mektebi' adlı program'da verdiği gaflar onun hayran kitlesini düşürdüğünü düşünüyorum. Müjde Ar'ın dizisi 'Bahtışen'de ancak Oyuncular ve Senaryo güzel olursa tutabilir ama söylenildiği gibi sit-com yapımlar fazla önem verilmemeye başlandı. Bakalım dizi nasıl olacak. Ayrıntıları ileride öğreneceğiz.

Artiz Mektebi, hiç izlenmediği için hayran kitlesine de bir etkisi olmamıştır :):)

Sit-comların son dönemde düşüşü konusunda haklısınız. Çoğu sit-com başarısız oluyor. Başarılı olanlar da reyting kurbanı oluyor. Dizinin işi zor :)