Müjde Ar'ın Yeni Dizisi "Bir Bu Eksikti" Yakında Star'da !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Türk Sineması'nın usta oyuncusu Müjde Ar, yakında yeni dizisiyle Star seyircilerinin karşısında olacak. Ar,şimdilik kod adı "Bir Bu Eksikti" olan sit-com'da rol almaya hazırlanıyor. Çekimleri 20 Şubat'ta başlayacak olan,Limon Yapım 'ın patronu Hayri Aslan imzalı dizinin senaryosunu ünlü yönetmen Barış Pirhasan kaleme alıyor. Yönetmenliğini Özlem Yılmaz'ın yapacağı diziyle ilgili çok titizlenen Müjde Ar,Barış Pirhasan'ın yazdığı senaryoda oynayacağı için çok heyecanlı...

Şu günlerde" Kurtuluş Son Durak" filmiyle gündemde olan Pirhasan,2005'te Mahsun Kırmızıgül ve Beren Saat'in başrolünü oynadığı "Aşka Sürgün"dizisini de yazmıştı.Pirhasan senaryoyu kaleme almaya başlayınca daha önce dört kuşağı anlatan hikayenin konsepti de baştan sona değiştirildi.

Müjde Ar dizide Ayten Gökçer, Erdem Akakçe ,Şeyda Halis,Murat Akkoyunlu,Bora Akkaş ve Deniz Denker ile kamera karşısına geçecek.Dizinin oyuncu kadrosu Müjde Ar'ın biri 27,diğeri de 30 yaşında olan iki kızını canlandıracak oyuncunun belli olmasıyla son halini alacak. Ayten Gökçer,Müjde Ar'ın annesini oynayacak.Murak Akkoyunlu Ar'ın kardeşini,Şeyda Halis evin hizmetçisini, Deniz Denker Ar'ın 27 yaşındaki kızının en yakın arkadaşını canlandıracak.Erdem Akakçe ise Mahmutpaia'da perdecilikle uğraşan bir karaktere hayat verecek.Dizinin müzikleri için Müje Ar'ın hayat arkadaşı,Usta müzik adamı Atilla Özdemiroğlu'na teklif götürüldü.

manset-m%C3%BCjde-ar-yeni-dizisi.jpg

Oyuncu kadrosu gayet iyi birde senaryo sağlam olursa ve gün seçimi iyi olursa tutma ihtimali epey yüksek bence

Ayten Gökçer, Murat Akkoyunlu, Şeyda Halis ve Bora Akkaş iyi isimler. Diziye şans vermeyi düşünüyorum oyuncuların hatrına ama sürekli takipçisi olacağımı sanmıyorum :)

Kadrosu güclü oldugu icin ilk birkac bölüm iyi reyting alacaktir ama sonradan vasatin Altina düser.

Oyuncular hatırına ilk bölümü izleyeceğim. Beğenirsem izlemeye devam ederim, beğenmezsem bırakırım :)

bence tutması zor ama pazar günü olursa şansı olur

Ayten Gökçer, Murat Akkoyunlu, Şeyda Halis ve Bora Akkaş iyi isimler. Diziye şans vermeyi düşünüyorum oyuncuların hatrına ama sürekli takipçisi olacağımı sanmıyorum :)

ayten gökçer varsa filmin iyi olma ihtimali yüksek.

Senarist iyi ama mujde ar kotu tercih. daha iyi kadro kurulabilirdi..

Dizinin ilk bölümünü izleyecegim.

Özlem Yilmaz'in yönetmen olacagi beni sasirtti.. Kendisi son olarak Unutulmaz ve Dedektif Memoli dizisinde yer almisti.

Bende sabah arastirma felan yaptim hangi Özlem Yilmaz diye ama bir tek oyuncu olan Özlem Yilmaz çikiyor. Ayrica konuda oyuncu Özlem Yilmaz'in Avrupa Yakasinda yardimci yönetmen oldugu dogru.. Bknz: Özlem Yılmaz (3) ~ SinemaTürk 2.0

Resmi yanlış koymuşlar yanıltıcı olmuş. O sitede 3 tane Özlem Yılmaz var zaten o yüzden (3) yazıyor. Biri oyuncu olan, biri yapımcı, biri yardımcı yönetmen. Yardımcı yönetmen olanı görmemiştim ben o da olabilir. Ama oyuncu olan bizim tanıdığımız Özlem Yılmaz olmasına imkan yok :)

Resmi yanlış koymuşlar yanıltıcı olmuş. O sitede 3 tane Özlem Yılmaz var zaten o yüzden (3) yazıyor. Biri oyuncu olan, biri yapımcı, biri yardımcı yönetmen. Yardımcı yönetmen olanı görmemiştim ben o da olabilir. Ama oyuncu olan bizim tanıdığımız Özlem Yılmaz olmasına imkan yok :)

Bende onun için arastirma vs yaptim, o Özlem Yilmaz mi diye ama sürekli oyuncu Özlem Yilmaz'in resmi çikiyor.. Ama genellikle yönetim ekiplerinin resmi koyulmuyor Google gibi tarayicilarda yani insanlarda oyuncu olan Özlem Yilmaz'i sanayacaklar..

Ne kadar da çok Özlem Yilmaz varmis yahu..

Moderatörün son düzenlenenleri:

Bende onun için arastirma vs yaptim, o Özlem Yilmaz mi diye ama sürekli oyuncu Özlem Yilmaz'in resmi çikiyor.. Ama genellikle yönetim ekiplerinin resmi koyulmuyor Google gibi tarayicilarda yani insanlarda oyuncu olan Özlem Yilmaz'i sanayacaklar..

Ne kadar da çok Özlem Yilmaz varmis yahu..

Yilmaz soy ismi turkiyede en cok kulanilan soy ismimlerinden biri. ozlemde cok konulan isim olunca turkiyede cok ozlem yilmaz var :)))))