Müge Anlı'dan 'Güven Bana' Açıklaması!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,509
Reaksiyon puanı
62,794
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
muge_anli_ile_guven_bana_basliyor_h681552_93aff.jpg


ATV'nin başarılı ekran yüzü Müge Anlı'dan Güven Bana açıklaması!

Yıllardır gündüz kuşağına damga vuran programının ardından bu yaz Güven Bana'yla da izleyici karşısına çıkan Anlı, bugünkü canlı yayınında gün değişikliği haberini izleyicilerine duyururken yarışmanın kendisine neler kattığıyla ilgili yorumlarda da bulundu.
"Sabaha kadar Güven Bana'nın bantlarını izledim. Çok ilgiyle takip ettiğinizi biliyorum. Bu hafta Perşembe günü değil. Çünkü biliyorsunuz Perşembe günü yeni sezonda Çukurova'nın günü. Biz yazın Çukurova dizisinin yerini almıştık. Bu hafta Cumartesi günü. Böyle rahat rahat saat 8'de oturup Güven Bana'yı izleyebilirsiniz. Bu hafta çok şaşıracaksınız, gerçekten izlemenizi tavsiye ediyorum.
"O yarışmayı çekmek de çok şey kattı hayatıma. Sanki bu programa konu olan kişiler daha çok toplumun çok farklı kesimi gibi algılanıyor. Biz biliyoruz öyle olmadığını, çok hayatımızın içinden figürler olduğunu ama bazıları için farklı. Yani toplumun işte yüzde kaçı gibi niteleyenler var ki son derece yanlış. Kimin başına ne geleceğin hiç garantisi yok. Orada da bilgi yarışmasına katılmak için geliyorlar. Orada da yarışmanın formatından dolayı çok farklı bir şey gördüm ben insanlarda. Paranın insana neler yaptırabileceğini, neler kaybettireceğini gördüm. Bu kadarını bilmiyordum."

Güven Bana, yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de ATV'de!
 
  • Beğendim
Reactions: Angelica

Gizmen

Favori Üye
Katılım
12 Nisan 2018
Mesajlar
6,894
Reaksiyon puanı
2,857
Puanı
360
Yaş
24
Yarışmanın bitmediğine sevindim. Yine iyi reytingler alacaklardır. ??????.
 
  • Beğendim
Reactions: Angelica