Müge Anlı Tek Soruyla Cinayeti Çözdü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]İstanbul Küçükçekmece'de 11 gündür kayıp olan 67 yaşındaki Nuray Özdeniz, oturduğu binanın kömürlüğünde 26 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

11 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

Eşini bir yıl önce kaybeden 4 çocuk annesi Nuray Özdeniz, 9 Şubat 2012'de kayboldu. Tüm aramalara rağmen annelerini bulamayan Özdeniz'in çocukları polise kayıp başvurusunda bulundu.

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Polisin yaptığı araştırmalar da sonuç vermeyince, çocukları bir televizyon kanalındaki sabah kuşağı programına çıkarak ekran yoluyla annelerini aramaya devam etti. Ancak 11 gündür Özdeniz'in izine rastlanılmadı.

"EVİN BODRUMUNA BAKTINIZ MI?"

Vahşi cinayet, yaşlı kadının torununun ekranda polisiye olayları çözen bir program yapan Müge Anlı'dan yardım istemesi üzerine ortaya çıktı.
[/FONT]

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Müge Anlı'nın dünkü programında "Evin bodrumuna baktınız mı?" diye sorması üzerine Nuray Özdeniz'in torununun evin bodrum katına indiği ve yaşlı kadının cesedini bulduğu öğrenildi.

POLİS OLAYA EL KOYDU

Kömürlükte bulunan ceset üzerinde yapılan incelemede Özdeniz'in 26 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

Komşularından bazıları, kendi halinde ve iyi bir insan olarak bildiklerini söyledikleri Özdeniz'in öldürülmesine bir anlam veremediklerini belirtirken, polis olayı aydınlatabilmek için çalışmalara başladı.
[/FONT]

53945.jpg
[/FONT]

müge anlı iki yılda bir kez olay çözer bunun getirisini 2 yıl boyunca kullanır.. kayıpların bulunması için faydalı bir proğram ama cinayetlerde hep duvara tosluyor..

bugüne kadar araştırdığı 100 cinayet davasından ikisinin çözümüne katkı sağlamıştır ama bizim ailede izleyeni çok o satte tv de başka proğram açamıyoruz ..sabah 11 civarı mahalleyi dolaşsak her 5 vein üçünde garanti müge anlı izleniyor izleyenlere saygımdan proğramın devamından yanayım .. bana kalsa böyle proğramları tvden kaldırırdım..

aslında müge anlı proğramları bir bakıma toplumun dedikodu ihtiyacını gideriyor eskiden mahalle aralarında toplaşan kadınların yaptığı dedikodular, apartmanların, sitelerin çoğalmasıyla mahalle kavramı yavaş yavaş ortadan kalktığı için bir ihtiyaç olan(özellikle kadınlar için:)) bu tarz stres atma paylaşımları artık müge anlı proğramları sayesinde gideriliyor..
çağırdığı konuklara soruları akla zarar .. kimkiminle aşk yaşıyor kimin eli kimin cebinde, hatta karı kocanın yatak sohbetlerine kadar konuğunun ıcığını cıcığını araştırıyor tek araştırmadığı cinayetin kendisi:) çoğu proğramındada konuklar çareyi kaçmakta buluyor cinayeti çözmeyi geldikleri halde ailece çözüldüklerini görüyorlar cinayet ikinci planda kalıyor..

Katil komşuları çıkmış, az önce haberlerde gördüm. Kimsenin bodruma bakmamış olması tuhaf !