Acar muhabir Emre hangi kanalda çalışıyorsun bakim .İki üç ünlünün TC kimlik numarasını, evinin adreresini bilmem Sherlock'luk ise Sherlock'um.
benım soyısmım acarAcar muhabir Emre hangi kanalda çalışıyorsun bakim .
Sana tüm samimiyetimle söylüyorum gerçekten haberim yoktu zaten olamaz.benım soyısmım acar
Acar muhabir Emre hangi kanalda çalışıyorsun bakim .
biliyorum kardeşim..normaldırSana tüm samimiyetimle söylüyorum gerçekten haberim yoktu zaten olamaz.
Her şey olabilir.
alişanın programı 55 de müge ilk 2de .her grupda.müge yokken alişan ilk onda oluyordu bazen büyük başarı
didem ortada yok bakamadımkı..reyting tahmınlerimiz çıkıyor yavaş yavaş...sözde rakıp olcaktı..müge didemi si,ldi..zuhalde asumanı siler..Dideme baktınmı müge sildi resmen onu
didem ortada yok bakamadımkı..reyting tahmınlerimiz çıkıyor yavaş yavaş...sözde rakıp olcaktı..müge didemi si,ldi..zuhalde asumanı siler..
bende bakıyomda.hergun.yani, didemi görmuyorum anlamında..haftyada esra erol çıkcak..Ben bakıyorum ratingler her gün Didemi sildi valla Zuhalde aynen Asumanı siler
bende bakıyomda.hergun.yani, didemi görmuyorum anlamında..haftyada esra erol çıkcak..bu sezon atv güçlü show güçsüğz..foxda güçlü kanald bilmem.starda güçsüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?