Hazem
Favori Üye
Eski oranlarından uzak ATV'deyken çok rahat ilk 20'ye girebiliyordu, ama bu sezon kaç aydır düşük gidiyor. (Düşük derken programa göre)Esra Erolun programı bütün kış gayet iyi izlendi sadece 1-2 aydır düştü oranları oda havalar ısındığı içindir diye düşünüyorum
cine5 te kim ne derse desin adlı programda foxun çok yüksek bir transfer ücreti sunduğu söylendi müge anlıyaatv'den ayrılırsa gideceği yerler belli, ya Kanal D ya da Show TV ama Seda Sayan haberleri doğruysa Kanal D'ye geçecektir diye tahmin ediyorum ama atv'den gideceğini sanmıyorum.
Müge Anlı Fox'a gelirse her anlamda düşer. Kanal D veya Show TV bence onun program protipine uyan kanallar. Eğer atv'den ayrılacak olursa o kanallardan birine gitmesi daha doğru olur.cine5 te kim ne derse desin adlı programda foxun çok yüksek bir transfer ücreti sunduğu söylendi müge anlıya
bence showun izlenme oranları düşük ne koysa izlenmiyor diğer kanallarda daha çok izlenir kendi kariyeri açısından ya atvde kalsın stara,foxa yada kanal d ye gitsin ama umarım showa gitmez çünkü izlenme oranları çok düşük kanalın gündüz kuşağında ne koysa izlenmiyorMüge Anlı Fox'a gelirse her anlamda düşer. Kanal D veya Show TV bence onun program protipine uyan kanallar. Eğer atv'den ayrılacak olursa o kanallardan birine gitmesi daha doğru olur.
Su Gibi'nin ilk formatı Müge ile aynıydı. Geçen sene Serap Paköz Müge'nin karşısında 40. sıralara kadar yükseldi benzerleri Kanal D'de bile ilk 100'e giremedi FOX'a gayet uygun bir format.Müge Anlı Fox'a gelirse her anlamda düşer. Kanal D veya Show TV bence onun program protipine uyan kanallar. Eğer atv'den ayrılacak olursa o kanallardan birine gitmesi daha doğru olur.
Serap Paköz'ün programı çok da iyi gitmiyordu. Su Gibi'nin eski formatı değiştiğine göre o da iyi gitmemiş, Kanal D'de önceden iyi gidiyordu. Seda Sayan, İclal Aydın bir tek başarılı olamadı bu Müge Anlı tarzında ama onlarda bu tarz programların isimleri değiller ve iyi gitmemeleri gayet normal.Su Gibi'nin ilk formatı Müge ile aynıydı. Geçen sene Serap Paköz Müge'nin karşısında 40. sıralara kadar yükseldi benzerleri Kanal D'de bile ilk 100'e giremedi FOX'a gayet uygun bir format.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?