TV Mücbir Sebepler

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,508
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
s-79953eb16f8069923569e49cf3a90579754f7f80.webp

Müzisyen Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın evde geçirdiğimiz 'karantina' günlerinde Instagram Live özelliği ile yaptıkları talk - show programı.

İzleyenleri hem eğlendirip, hem güldüren programa bugüne kadar birbirinden ünlü isimler konuk oldu, olmaya da devam ediyor.​

• Harika
Reactions: Özgür
İlk defa dün akşam izlediğim, ardından internete yüklenen yayınların hepsini bitirdiğim program. :A

İzlemeyenlere tavsiye ederim, çok eğlenceli. :Z

Neredeyse 50 gündür her gecemi güzelleştiren yayın. :bhr: Birçok ünlünün her gece hunharca güldüğü ve yayından atıldığı, belediye sayfalarının da katılıp bu eşsiz magazine eşlik ettiği program. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Geçtiğimiz sezon yayınlarını pek izlememiştim, hatta hiç izlememiştim. Ama bu sezon kaçırmadan izliyorum, çok keyifli. İzlemeyen bence izlesin. :Z

Bu programın yeni sezonunun ilk altı bölümü 1 milyonun üzerinde izlenmeye ulaşmış ve izleyenler her programda ortalama 1-1.3 GB internet tüketmiş.

Geçtiğimiz sezon yayınlarını pek izlememiştim, hatta hiç izlememiştim. Ama bu sezon kaçırmadan izliyorum, çok keyifli. İzlemeyen bence izlesin. :Z
İlk mesajda izlediğini yazmışsın ama. :A

Forumda izleyeni olmasına sevindim. :A İlk günlerinden beri izliyorum, çok iyi geliyor. :Z

• Güldürdün
Reactions: Aserat
İlk mesajda izlediğini yazmışsın ama. :A

Forumda izleyeni olmasına sevindim. :A İlk günlerinden beri izliyorum, çok iyi geliyor. :Z
"Geçtiğimiz sezon yayınlarını CANLI pek izlememiştim, hatta hiç izlememiştim." olacaktı. :A Panorma'dan dolayı hep bittiği zaman izliyordum yada erteliyordum. Ama bu sezon başladığından beri full izliyorum.

Melikşah'ın 'Kırmızı Oda'dan ve Meriç Aral'ın hiç olmayan sahnelerinden bahsetmesi. :A

Söyledikleri konu ile ilgili yalnız olmadığımı bilmemek sevindirdi. :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,343
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06