O Lyon'daki adam kim yahu? Ne tipsiz adam öyle. Bu adamdan nerelere düşmüşler.
Ekli dosyayı görüntüle 75831
Şampiyonlar Ligi'nin kralını izlemek istesem de diğer tarafta dev bir maç var. O yüzden Real-City maçını izlerken telefonuma gelecek olan CR7 gol bildirimlerini bekliyor olacağım
Bu tiple en iyi orta sahalardan olamaz, en fazla en çalışkan orta saha olur. Değişmez kural.Houssem Aouar... futbol dünyasının gelecekteki en iyi orta sahalarından, Real Madrid alacaktır kendisini diye düşünüyorum.
Bu tiple en iyi orta sahalardan olamaz, en fazla en çalışkan orta saha olur. Değişmez kural.
Juninho @S.G.A.T.O Lyon'daki adam kim yahu? Ne tipsiz adam öyle. Bu adamdan nerelere düşmüşler.
Ekli dosyayı görüntüle 75831
Söz konusu ŞL ise Ronaldo gerekeni yapacaktır Şerlok beyciğimÇok beklersiniz demek isterdim Utku beyciğim ama Ronaldo isimli herif tam bir ŞL canavarı olduğu için, coşacaktır.
Bu arada biz diğer maçı izlediğimize göre günün gollü maçı da belli oldu.
Söz konusu ŞL ise Ronaldo gerekeni yapacaktır Şerlok beyciğim
Diğer maçtan goller her an yağmaya başlayabilir
Kralım ne yapar ne eder rövanşta turu alır diye düşünmekteyim ama bu takımın geleceği yok Şerlok beyciğimJuve bitmiş Utku beyciğim...
Kralım ne yapar ne eder rövanşta turu alır diye düşünmekteyim ama bu takımın geleceği yok Şerlok beyciğimEn güzeli Ronaldo da Zidane hocam gibi dönsün Real'e, kaldıkları yerden devam etsinler kupaları almaya
Çok şakacısınız Şerlok beyciğimTıpkı Messi kralım gibi.Ronaldo’yu Liverpoolumuz için düşündüm ben Utku beyciğim, Salah’ın yedeği olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?