Lukas Podolski İçin Çılgın Teklif: 20 Milyon Euro!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060

Alman Bild gazetesinin haberine göre, Lukas Podolski için Galatasaray'a Çin'den teklif var.

Çin'in Guangzhou Evergrande kulübü; Alman futbolcuya yıllık 9 milyon Euro, Galatasaray'a ise bu transfer için 20 milyon Euro teklif ettiği öne sürüldü.

Galatasaray ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşında ki Alman futbolcunun, sarı-kırmızı forma ile bugüne kadar 55 resmi maçta 23 golü var.

Edit: Transfer teklifi, Galatasaray Kulübü Sportif A.Ş. Yöneticisi Levent Nazifoğlu tarafından doğrulandı.

Son düzenleme:
Korkutucu bir haber. Ama satılmasını istemiyorum. Seneye Şampiyonlar Ligi'ne gideceğimizi hissediyorum. Bu yüzden Poldi'ye ihtiyacımız var kesinlikle. Ha o paraya iyi oyuncular alınır ama bu sene Poldi oynadıktan sonra ilerideki uyumu gördük yani. Hücum çok daha keyif veren bir hal aldı. Bu satış çok karlı da olsa gitmesini istemem ki Bild yazmış haberi ama kesin mi bilinmez.

Edit;
Haber kesinmiş. Levent Nazifoğlu açıkladı. Devre arasında şampiyonluğa oynarken Poldi'yi yollamak büyük risk. Yerini doldurabileceklerini düşünmüyorum. Umarım bir hata yapılmaz.

Son düzenleme:
Galatasaray satmak istesede Poldi'nin gitmek isteyecegini düsünmüyorum ...

Ayrica teklifin 7 milyon euro oldugu söyleniyor ... @Sherlock

Galatasaray satmak istesede Poldi'nin gitmek isteyecegini düsünmüyorum ...

Ayrica teklifin 7 milyon euro oldugu söyleniyor ... @Sherlock

Bild gazetesinin haberine göre teklif 20 milyon Euro.

Bu tarz bir bedele 31 yaşına gelmiş bir oyuncuyu satmak gerçekten çok iyi olur ama bizim vizyon sahibi olmayan yönetimimizin, Podolski'nin yerini doldurabilecek kapasitede bir oyuncu alabileceğini bende düşünmüyorum.

O yüzden dediğin gibi satılmaması daha olumlu olabilir takım adına. Sonuçta şampiyonluğa oynayan bir takımız ve Podolski'nin forma giydiği maçlarda çok etkiliyiz.

20 milyon rakamının patates olduğu söyleniyor. Eğer doğruysa Çin'e kadar sırtımda taşırım. Bu paranın yarısına Shakhtar Donetsk'li roket gibi adam Taison alınır.

Taison'un 6 ay sonra sözleşmesi bittiği için devre arası tam zamanı. Daha ucuz bir rakama da alınabilir, birileri kapmadan.

Ntep'in sözleşmesi de 6 ay sonra bitiyor. 24 yaşında o da fişek gibi.

GS'de yıldızı sönen Poldi'ye 20 milyon veriyorlarsa bizim Emenike'ye 30 40 gider herhalde
Fiyatın balon olduğu çok belli, gitmesi işimize gelir

GS'de yıldızı sönen Poldi'ye 20 milyon veriyorlarsa bizim Emenike'ye 30 40 gider herhalde
Fiyatın balon olduğu çok belli, gitmesi işimize gelir

Hadi Poldi'nin yıldızı söndü diyelim, Emenike'nin hayatında ne başarısı olmuş da 30-40 m değer biçtin
Başka bir yer olsa rakam kesin yalan derdim de böyle Çin, Arabistan gibi ülkeler veriyor o paraları.​

20 Milyon cok iyi para. Yillik 9 Milyon daha bir iyi para.

20 milyon euro ise düşünmek hata zaten ama daha ucuz 5-6-7 milyon euro gibi ise satmaya değmez tabi.